ΕΛΛΑΔΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου για την επίσκεψη Δραγασάκη στην Κρήτη

Συμπληρώθηκαν ήδη δύο χρόνια από τη μεγάλη πολιτική αλλαγή που συνέβη στις εκλογές της 25ης Γενάρη του 2015. Αποτελεί μια ημερομηνία ορόσημο για την νεότερη πολιτική ιστορία του τόπου και για την Αριστερά.

Από το Γενάρη του 2015 έκλεισε οριστικά ο κύκλος του δικομματισμού της μεταπολίτευσης, και η Αριστερά πρώτη φορά ανέλαβε την ευθύνη για την διακυβέρνηση του τόπου συμμετέχοντας ως κεντρικός πυλώνας σε μια κυβέρνηση συνεργασίας.

Δύο χρόνια μετά τα σενάρια για αριστερή παρένθεση έχουν πέσει στο κενό χάρη στον Ελληνικό λαό και τη σταθερή βούληση μας να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση, με την κοινωνία όρθια.

Εξ αφορμής της συμπλήρωσης δύο ετών διακυβέρνησης, επισκέπτεται το Ηράκλειο ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης. Στο πλαίσιο της επίσκεψης του το Σάββατο 28/01/2017 έχουν προγραμματιστεί:– 10:30 π.μ. συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Στ. Αρναουτάκη,

– 11:00 π.μ. συνάντηση με το Δήμαρχο Ηρακλείου κ.  Β. Λαμπρινό,

– 11:30 π.μ. σύσκεψη με όλους τους Δημάρχους του νομού στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Ηρακλείου.

– 7:00 μ.μ. ομιλία του, σε ανοιχτή εκδήλωση στο Αρκαλοχώρι, στην αίθουσα του Εκθεσιακού Κέντρου με θέμα: « Δυο χρόνια κυβέρνηση της αριστεράς.».

Καλούμε όλους τους πολίτες να παραβρεθούν στην ανοιχτή εκδήλωση.

Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε τον καθημερινό αγώνα.

Μαχόμαστε. Επιμένουμε. Μπορούμε.

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΑΖΙ.

Το Γραφείο Τύπου

Ν.Ε Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close