Παρασκευή, 16 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΟ Ολυμπιακός κάλυψε τα έξοδα για το συσσίτιο της Τσικνοπέμπτης των άπορων...

Ο Ολυμπιακός κάλυψε τα έξοδα για το συσσίτιο της Τσικνοπέμπτης των άπορων στη Θεσσαλονίκη!

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Με αφορμή την επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη για τον προημιτελικό με τον Άρη, ο Ολυμπιακός κάλυψε τα έξοδα για το συσσίτιο απόρων κατά τη διάρκεια της Τσικνοπέμπτης!

Ο Στέφανος Σαράτσης, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης εστιατορίου στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης και μαγειρεύει καθημερινά φαγητό για τους απόρους και αστέγους της πόλης, αποκάλυψε ότι η διοίκηση του Ολυμπιακού κάλυψε τα έξοδα σίτισης για την Τσικνοπέμπτη.

mechanical adv 2021

Σίγουρα πρόκειται για μία αξιέπαινη χειρονομία από το σύλλογο του Πειραιά.

apostolakis adv 2

Στη σχετική ανάρτησή του ο Στέφανος Σαράτσης έγραψε: “Ευχαριστούμε την ΠΑΕ Ολυμπιακός που ανέλαβε εξ’ ολοκληρου τα έξοδα για το σημερινό συσσίτιο στην Θεσσαλονίκη!!!! Μια πράξη που δηλώνει για ακόμη μια φορά πως υπάρχουν στην ζωή πράγματα που ξεπερνάνε τα διαφορετικά χρώματα στο ποδόσφαιρο!!!!”.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble