ΕΛΛΑΔΑ

Ο Ηλίας Κασιδιάρης ανακοίνωσε το όνομα του νέου κόμματός του (video)

Ο Ηλίας Κασιδιάρης μετά την αποχώρησή του από το κόμμα της Χρυσής Αυγής ανακοίνωσε την ίδρυση ενός νέου πολιτικού φορέα.

Με ανάρτησή του στο Twitter ο πρώην βουλευτής έγραψε ότι το όνομα του κόμματος θα είναι «Έλληνες» ενώ συμπλήρωσε ότι «Έλληνες είναι το όνομα του νέου μας Κινήματος για την Πατρίδα! Έμβλημά μας ο αιώνιος Έλλην που μάχεται για την ελευθερία! Έλληνες για την πατρίδα».

caffeine adv2020b

«ΕΝΑ ΚΙΝΗΜΑ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ! Οι καιροί απαιτούν την άμεση δημιουργία και δράση ενός σύγχρονου εθνικού κόμματος, όπως αυτά που κυριαρχούν εκλογικά σε ολόκληρη την Ευρώπη» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά στο κείμενο που συνοδεύει το διάγγελμά τού για την αποχώρησή του από την Χρυσή Αυγή και την ίδρυση του νέου φορέα.

neratzoulis neo

CNA Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button