ΕΛΛΑΔΑ

Ο Νίκος Χαρδαλιάς εύχεται «Καλό Πάσχα» με… Διονύση Σαββόπουλο (video)

Νίκος Χαρδαλιάς δεν… μπήκε στα σπίτια μας σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, όπως κάθε μέρα, καθώς η ενημέρωση για την εικόνα του κορωνοϊού στην Ελλάδα δόθηκε γραπτώς από τον Σωτήρη Τσιόδρα.

Ωστόσο, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων είχε το δικό του ιδιαίτερο μήνυμα για το φετινό Πάσχα.

caffeine adv2020b

Μαζί με τον Διονύση Σαββόπουλο, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας έστειλαν τις ευχές τους για την Ανάσταση, συνοδευόμενες από ένα βίντεο.

Το βίντεο έχει μουσική επένδυση το “Περιβόλι” του Διονύση Σαββόπουλου, με τον ίδιο μάλιστα τον καλλιτέχνη να “ανοίγει” και να “κλείνει” το βίντεο στέλνοντας το δικό του μήνυμα.

neratzoulis neo

Στις υπόλοιπες εικόνες, πρωταγωνιστούν οι άνδρες και οι γυναίκες της Πολιτικής Προστασίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στο πλαίσιο των ημερών του φετινού Πάσχα, ο Διονύσης Σαββόπουλος με την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, στέλνουν τις ευχές τους.

Ίσως αυτό το Πάσχα να μην είναι ολόιδιο με τα προηγούμενα και όπως τα έχουμε συνηθίσει, όμως για εμάς τους Έλληνες αυτό το Πάσχα έχουμε διπλό λόγο για να γιορτάσουμε. Να γιορτάσουμε την πιο μεγάλη θρησκευτική μας γιορτή, την πίστη μας, αλλά μαζί να γιορτάσουμε και την πίστη στις δυνάμεις μας. Να γιορτάσουμε τη θέλησή μας, το κουράγιο μας και όλα αυτά που έχουμε πετύχει μαζί μέχρι τώρα και που μας δίνουν το δικαίωμα να αισιοδοξούμε.

Με λίγη προσοχή ακόμα, θα αφήσουμε πίσω μας αυτή τη δύσκολη εποχή. Θα βγούμε από τη δυσκολία και θα βγούμε νικητές και αυτό λέει πολλά για τις ικανότητες του λαού μας και κάνει αυτό το Πάσχα ίσως πιο σπουδαίο από κάθε άλλο.

Πατήστε εδώ για να δείτε το βίντεο

Back to top button