ΕΛΛΑΔΑ

Ο Αποστολάκης δεν δέχεται την θέση του υπουργού

Δεν εξασφαλίσθηκε διακομματική συναίνεση, λέει και αρνείται τη θέση του υπουργού Πολιτικής ΠροστασίαςΕμπλοκή με την ανάληψη καθηκόντων υπουργού Πολιτικής Προστασίας από τον κ.Ευάγγελο Αποστολάκη προέκυψε το μεσημέρι της Τρίτης.

Ο κ.Αποστολάκης φέρεται να αρνείται αυτή την ώρα να αναλάβει καθώς όπως έλεγε σε συνεργάτες του δεν εξασφαλίσθηκε διακομματική συναινεση στο πρόσωπό του. Πολύ περισσότερο, μάλιστα, η Κουμουνδούρου διέρρευσε διάλογό του με τον κ.Τσίπρα, στον οποίο ο τελευταίος ουσιαστικά του προσέδιδε το χαρακτηρισμό «αποστάτης» εφόσον αποδεχόταν την πρόσκληση του πρωθυπουργού.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Σε δήλωσή του στην ιστοσελίδα ieidiseis ο κ.Αποστολάκης είπε για αποδοχή της πρότασης από μέρους, αρχικά: 

«Αυτό έγινε με την προϋποθέση ότι θα υπάρξει μια δικακομματική συναίνεση. Αυτή ήταν η μία προϋπόθεση για ανεξάρτητο υπουργείο, στο οποίο συμφώνησε ο Μητσοτάκης. Το ένα τηρήθηκε σε ότι αφορά το υπουργείο. Δεν υπήρχε διακομματική στήριξη ή συζήτηση μεταξύ τους. Εγώ δεν αποφεύγω την ευθύνη. Αλλά δεν μπορώ να αποδεχθώ μία πρόταση που δεν έχει διακομματική υποστήριξη για ένα εθνικό ζήτημα. Με τιμά ιδιαίτερα η πρόταση του πρωθυπουργού, αλλά θα έπρεπε να έχει διακομματική υποστήριξη».

swell adv 2021

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Σχετικά άρθρα

Back to top button