ΕΛΛΑΔΑ

Ο Αλέξης Τσίπρας εμβολιάστηκε αλλά δεν έκανε show με κάμερες!Οι Έλληνες έχουν κάθε λόγο να νιώθουν ανασφαλείς για την διαχείριση της πανδημίας από την Κυβέρνηση αλλά κανέναν λόγο να νιώθουν ανασφαλείς για το εμβόλιο εναντίον του κορονοϊού, δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας μετά τον  εμβολιασμό του στον Ευαγγελισμό, καλώντας όλους τους Πολίτες να προσέλθουν χωρίς επιφυλάξεις για να εμβολιαστούν.

Ο κ. Τσίπρας, παράλληλα, προειδοποίησε ότι το εμβόλιο είναι το όπλο που μας χάρισε η επιστήμη αλλά σε αυτή τη φάση δεν μπορεί να μας προστατέψει από ενδεχόμενο τρίτο κύμα της πανδημίας και ζήτησε ξανά από την κυβέρνηση να θωρακίσει το ΕΣΥ.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

“Έχοντας την γνώση των πρώτων δέκα μηνών, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία από την πλευρά της κυβέρνησης να ρίχνει όλες τις  ελπίδες στον εμβολιασμό  και να μην  κινείται ταυτόχρονα προκειμένου να ενισχύει το ΕΣΥ. Να προσχωρήσει σε προσλήψεις μόνιμων γιατρών και νοσηλευτών. Να δώσει κίνητρα σε γιατρούς μέσα από την αναβάθμιση του μισθολογίου, ώστε να έρθουν να ενταχθούν  στο ΕΣΥ. Να σώσουμε όσους περισσότερους συνανθρώπους μας μπορούμε να σώσουμε μέσα στις μονάδες εντατικής θεραπείας αλλά και έξω από αυτές που θα μολυνθούν  από τον ιό ενόσω θα τρέχει ταυτόχρονα του εμβολιασμού” ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας.

“Μακάρι να υπήρχε η δυνατότητα, γρήγορα να εμβολιαστεί το μεγαλύτερο κομμάτι του πληθυσμού και ιδιαίτερα οι ευπαθείς ομάδες. Δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Οι μέχρι στιγμή δόσεις που έχουν εξασφαλιστεί δεν μπορούν να μας κάνουν αισιόδοξους ότι θα δημιουργηθεί μια ασπίδα προστασίας απέναντι στον ιό στην κοινότητα , τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι,  μέχρι το επόμενο φθινόπωρο που οι κλιματολογικές συνθήκες ενδεχομένως να επανέφεραν  τον ιό” εξήγησε ο κ. Τσίπρας.

swell adv 2021

Μετά τον εμβολιασμό του, ο κ. Τσίπρας είχε ολιγόλεπτη συζήτηση με γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου Ευαγγελισμός, οι οποίοι πραγματοποιούσαν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το νοσοκομείο, ζητώντας από την κυβέρνηση ενίσχυση του ΕΣΥ με μόνιμες προσλήψεις και ένταξη των υγειονομικών στα Βαρέα και Ανθυγιεινά.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Τον Αλέξη Τσίπρα συνόδευσε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

Όπως έγινε γνωστό από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τσίπρας δεν θέλησε να υπάρχουν κάμερες κατά την διαδικασία του εμβολιασμού του παρά μόνον φωτογραφίες. 

Αναμένονται πάντως δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά την αποχώρησή του από το νοσοκομείο αναφοράς.


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button