Πέμπτη, 15 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΝέα Σμύρνη | Συνελήφθη ο «Ινδιάνος» που έριξε από το μηχανάκι τον...

Νέα Σμύρνη | Συνελήφθη ο «Ινδιάνος» που έριξε από το μηχανάκι τον αστυνομικό | Video

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Ο νεαρός με το ψευδώνυμο «Ινδιάνος» που λέγεται ότι είναι εκείνος που έριξε τον αστυνομικό από τη μηχανή στη Νέα Σμύρνη, φέρεται να έχει συλληφθεί.

Συνελήφθη ο «Ινδιάνος» που έριξε από το μηχανάκι τον αστυνομικό της Ομάδας ΔΡΑΣΗ στη Νέα Σμύρνη, σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή του Mega «Live News».

mechanical adv 2021

Ο «Ινδιάνος», τον οποίο συνέλαβαν οι Αρχές για τον υποκινητή της επίθεσης στον αστυνομικό, αφού εκείνος έριξε τον αστυνομικό από το μηχανάκι είναι νεαρός σε ηλικία, αλβανικής καταγωγής, κάτοικος δυτικών προαστίων.

apostolakis adv 2

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, μιλώντας στην εκπομπή «Live News» του MEGA, έκανε γνωστή τη σύλληψη του «Ινδιάνου» και τόνισε ότι ο νεαρός που έριξε τον αστυνομικό από την μηχανή, το βράδυ της Τρίτης (9/3) με αποτέλεσμα να δεχθεί στη συνέχεια δολοφονική επίθεση διαρκείας 2,5 λεπτών, όχι μόνο έχει αναγνωριστεί από τις Αρχές, αλλά έχει ήδη συλληφθεί.

Πρόκειται, όπως είπε ο κ. Καλλιακμάνης, για νεαρό σε ηλικία, Αλβανό υπήκοο, ο οποίος μένει στα δυτικά προάστια της Αττικής και είναι γνωστός με το παρατσούκλι «Ινδιάνος».

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble