Δευτέρα, 19 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΝέα παράταση έως τέλος Μαΐου της υγειονομικής κάλυψης ανασφάλιστων και ευάλωτων ομάδων

Νέα παράταση έως τέλος Μαΐου της υγειονομικής κάλυψης ανασφάλιστων και ευάλωτων ομάδων

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Τροπολογία για την επέκταση της υγειονομικής κάλυψης των ανασφάλιστων και ευάλωτων κοινωνικών ομάδων έως το τέλος Μαΐου κατέθεσε το υπουργείο Εργασίας στην Βουλή.

Με την ίδια ρύθμιση παρατείνεται για το ίδιο διάστημα και η δυνατότητα «επίταξης» ιδιωτικών κλινών ΜΕΘ ενώ επεκτείνεται έως το τέλος Μαρτίου η κάλυψη των εργοδοτικών εισφορών από τον κρατικό προϋπολογισμό για τις επιχειρήσεις που εντάσσονται στο πρόγραμμα ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ.

mechanical adv 2021

Σύμφωνα με την έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους η προωθούμενη ρύθμιση προβλέπει μεταξύ άλλων:

apostolakis adv 2

«Παρατείνεται εκ νέου έως και την 31η.5.2021 (λήγει την 28η.2.2021) μια δέσμη μέρων σχετικά με την αντιμετώπιση της ενσκήψασας πανδημίας τα οποία αφορούν στην:

– Διενέργεια ελέγχων φορείας του κορωνοϊού για επιδημιολογικούς λόγους

– Υγειονομική κάλυψη ανασφάλιστων και ευάλωτων κοινωνικών ομάδων

– Σύναψη συμβάσεων κατά παρέκκλιση της κείμενης νομοθεσίας για την κάλυψη έκτατων αναγκών σε εξοπλισμό νοσηλείας και παροχή υπηρεσιών

– Δυνατότητα μετακίνησης σε περιοχές που πλήττονται από την διάδοση της ασθένειας, ιατρικού, νοσηλευτικού και πάσης φύσεως βοηθητικού προσωπικού από νοσηλευτικά ιδρύματα μη πληττόμενων περιοχών

– Δυνατότητα να διατάσσεται με υπουργική απόφαση η αναγκαστική διάθεση στο δημόσιο κλινών ιδιωτικών θεραπευτηρίων και κλινικών, κλινών ΜΕΘ, επιμέρους χώρων ιδιωτικών θεραπευτηρίων, δομών υγείας και παροχών υπηρεσιών υγείας καθώς και ιδιωτικών νοσοκομείων εν συνόλω κλπ

– Παρατείνεται εκ νέου μέχρι 31.3.2021 (έληξε 31.12.2020) η ανάληψη καταβολής από τον κρατικό προϋπολογισμό του συνόλου των εργοδοτικών εισφορών για τις οριζόμενες επιχειρήσεις – εργγοδότες που εντάσσονται στον μηχναισμό ενίσχυσης της απασχόλησης «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ»

– Ανανεώνεται από 1.3.2021 εως 28.2.2022 η ασφαλιστική ικανότητα και χορηγούνται παροχές υγειονομικής περίθαλψης σε είδος για όλους του ασφαλισμένους του e-ΕΦΚΑ που ήταν ασφαλιστικά ικανοί των 29η.2.2020 καθώς και στα έμμεσα ασφαλισμένα μέλη της οικογένειάς τους.

zygos gif 2020b
wind one adv
Eleonora Radeva
Eleonora Radevahttps://www.cna.gr
Ονομάζομαι Ράντεβα Ελεονώρα και είμαι 19 ετών. Κατάγομαι από την Βουλγαρία και είμαι γεννημένη στην Ιεράπετρα Λασιθίου. Σπουδάζω Παιδαγωγικά Προσχολικής Εκπαίδευσης στον τομέα Βοηθός Βρεφονηπιοκόμος. Τα χόμπι μου είναι κυρίως η φωτογράφιση, το διάβασμα βιβλίων και η γυμναστική.
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble