Πέμπτη, 15 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΝέα μέτρα | Διευκρινίσεις για αποστάσεις μεγαλύτερες των 2 χιλιομέτρων εντός του...

Νέα μέτρα | Διευκρινίσεις για αποστάσεις μεγαλύτερες των 2 χιλιομέτρων εντός του δήμου

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Σειρά ερωτημάτων προκύπτουν μετά και την ανακοίνωση των νέων μέτρων.

Ενδεικτικά, βασικό σημείο απορίας τις τελευταίες ώρας αποτελεί το πώς μπορεί να γίνει μετακίνηση προς σούπερ μάρκετ ή το φαρμακείο, όταν αυτό είναι απόσταση μακρύτερη από τα 2 χιλιόμετρα.

mechanical adv 2021

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την ΚΥΑ οι μετακινήσεις γίνονται είτε εντός των ορίων του οικείου δήμου είτε ως και 2 χιλιόμετρα από τον τόπο κατοικίας.

apostolakis adv 2

Συγκεκριμένα, μπορούμε να κινούμαστε χωρίς κανέναν περιορισμό εντός του Δήμου μας και 2 χιλιόμετρα πέραν αυτού, εφόσον θέλουμε να επισκεφτούμε τοποθεσίες σε όμορο δήμο.

Σε κάθε περίπτωση από το παραπάνω εξαιρούνται ρητώς τα φαρμακεία, καθώς εφημερεύουν συχνά σε απόσταση πολύ μεγαλύτερη των δύο μέτρων.
Αναφορικά με το εάν είναι δυνατή η μετακίνηση με ΜΜΜ για σούπερ μάρκετ, διευκρινίζεται πως αυτό είναι εφικτό εφόσον δεν αλλάζει το εύρος της μετακίνησης.

Σε κάθε περίπτωση δεν υπάρχει ο περιορισμός των 2 χλμ όταν αυτή αφορά την ατομική άσκηση/ βόλτα με το κατοικίδιο και μάλιστα είναι επιτρεπτή η μετακίνηση εκτός δήμου για ατομική άσκηση εφόσον αυτό γίνεται με περπάτημα ή με ποδήλατο

Παράλληλα δεν υπάρχουν πρόσθετοι περιορισμοί για την μετακίνηση 4 εντούτοις η ελεγκτική αρχή μπορεί να ζητήσει διευκρινήσεις προκειμένου να διαπιστώνεται το εάν αυτή είναι αληθής ή ευκαιριακή χωρίς ωστόσο να αναμένονται έλεγχοι σε σπίτια προς επαλήθευση των λεγομένων.

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble