ΕΛΛΑΔΑ

Να ενισχυθεί το κόμμα που ανακοινώνει τον Μάρτιο ζητά από τους πολίτες ο Βαρουφάκης

Να ενισχύσουν το κόμμα που ανακοινώνει τον Μάρτιο, ζητά από τον κόσμο ο Γιάνης Βαρουφάκης, για μία «εποικοδομητική ανυπακοή», όπως τονίζει. Σε κείμενο που δημοσιεύει το DiEM25, συνοδευόμενο από βίντεο ζητά από τον κόσμο να ενισχύσει την προσπάθειά τους. «Η ελπίδα, η αξιοπρέπεια, ο ορθολογισμός και η εποικοδομητική ανυπακοή ξαναριζώνουν στην Ελλάδα», αναφέρει.

Διαβάστε αναλυτικά το κείμενο 

Ενίσχυσέ μας να οργανώσουμε την εποικοδομητική ανυπακοή

Το 2015, για πέντε μήνες, η Ευρώπη όλη μύρισε Ελληνική Άνοιξη. Η σιδηρόφρακτη ευρωπαϊκή και ελληνική ολιγαρχία όμως, όπως αναμενόταν, αντέδρασαν πραξικοπηματικά. Δυστυχώς, η ηγεσία απεδείχθη ανεπαρκής. Η πλειοψηφία των ελλήνων λοιδωρήθηκε επειδή τόλμησε να τους πει «Όχι». Η χρεοδουλοπαροικία της χώρας βάθυνε. Ο χειμώνας του εθνικισμού, του Brexit, της απολυταρχίας, της ξενοφοβίας, της παράλυσης σκέπασε την Ευρώπη.https://twitter.com/twitter/statuses/961335334054301698

Κι όμως, το πνεύμα της Ελληνικής Άνοιξης ζει. Το διατήρησε ζωντανό το DiEM25 μεταλαμπαδεύοντάς το σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Τώρα, στις 26 Μαρτίου, το επιστρέφει στην χώρα που το γέννησε ιδρύοντας το κόμμα των υπεύθυνα και ρεαλιστικά ανυπάκουων πολιτών.

Η ελπίδα, η αξιοπρέπεια, ο ορθολογισμός και η εποικοδομητική ανυπακοή ξαναριζώνουν στην Ελλάδα.

Το νέο κόμμα του DiEM25 στην Ελλάδα ιδρύεται στις 26 Μαρτίου. Ανήκει σε όλους μας, σε όλους τους ριζοσπάστες ευρωπαϊστές πατριώτες δημοκράτες.

Και έχει ανάγκη την συμμετοχή, την ενίσχυση και την ενεργοποίηση όλων μας!

Καθώς το κόμμα μας δεν θα δέχεται ενίσχυση από ισχυρούς, από μεγάλα συμφέροντα, από τραπεζίτες, από το κράτος, από την ΕΕ, η οικονομική συνεισφορά όλων μας είναι πολύτιμη.

#oikonomiki-stirixi-epoikodomitikis-anypakois

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close