ΕΛΛΑΔΑ

Μπλόκα, έλεγχοι και ζώνες ασφαλείας: Σε εφαρμογή το τριήμερο σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ.

Ένα επιχειρησιακό σχέδιο με μπλόκα, ελέγχους και δύο ζώνες ασφαλείας εφαρμόζει από το πρωί η Ελληνική Αστυνομία στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας και κυρίως στη Μητροπολιτική Εκκλησία για την αποφυγή συνωστισμού και συγκέντρωσης ατόμων.

Αστυνομικοί από την Άμεση Δράση με περιπολικά και ηχητικά μηνύματα έχουν ξεκινήσει να περιπολούν στην περιοχή και να ειδοποιούν τους κατοίκους ότι πρέπει να παραμείνουν στο σπίτι και ότι λόγω της πανδημίας και του lockdown απαγορεύονται οι μετακινήσεις και οι συγκεντρώσεις.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Την ίδια ώρα, ειδικά κλιμάκια και συνεργεία της Δίωξης Παρεμπορίου ελέγχουν τη γύρω περιοχή για το ενδεχόμενο μικροπωλητές να επιχειρήσουν να στήσουν πάγκους.

Τα μέτρα αυτά θα ισχύσουν μέχρι αργά το βράδυ ενώ σε όλη την περιοχή θα γίνονται έλεγχοι για χρήση μάσκας.

swell adv 2021

Το επόμενο τριήμερο που ακολουθεί περιλαμβάνει το ίδιο επιχειρησιακό σχέδιο και για αύριο που είναι ο εορτασμός του Αγίου Σάββα αλλά και για την Κυριακή που είναι του Αγίου Νικολάου.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Πάντως, τις προηγούμενες ημέρες είχαν γίνει επαφές της ΕΛ.ΑΣ. και του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, με τους τοπικούς μητροπολίτες και είχε υπάρξει συνεννόηση ώστε η θεία λειτουργία να τελεστεί κεκλεισμένων των θυρών και οι ιερείς να προτρέπουν τους πιστούς να μην προσέρχονται στις εκκλησίες με στόχο να αποτραπεί ο συνωστισμός.


Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button