Nbaxevanis

Europlan
KOSA
ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη | Μωρό μόλις 13 ημερών νοσηλεύεται με κορωνοϊό

BOX CAFE
DROP Cafe Palermo TECH HUB

Ο κοροναϊός «χτυπάει» και τα παιδιά, όχι μόνο τους ενήλικες, ενώ ο νεότερος ασθενής που νοσηλεύεται σε νοσοκομείο είναι ένα μωρό μόλις 13 ημερών.

Όπως αναφέρθηκε στο Live News του MEGA, στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, νοσηλεύονται πέντε παιδιά, με το μικρότερο να είναι 13 ημερών και το μεγαλύτερο 15 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες, κανένα από αυτά δεν είναι σε σοβαρή κατάσταση, ούτε έχει διασωληνωθεί.

Mechanical Solutions

Πόσα παιδιά νοσηλεύονται

Τα τελευταία στοιχεία δείχνουν ότι οι νοσηλείες παιδιών με Covid-19 αποτελούν το 1,5% των συνολικών ενεργών νοσηλειών και είναι σταθερές, δηλαδή δεν παρατηρήθηκε αύξηση μετά το άνοιγμα των σχολείων.

Να σημειώσουμε ότι χθες 4 Νοεμβρίου κατά την καθιερωμένη ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας για την εξάπλωση της πανδημίας, η καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Βάνα Παπαευαγγέλου, τόνισε πως «το γεγονός ότι δεν υπάρχει σημαντική ενδοσχολική μετάδοση, εκτός από τις επιβαρυμένες περιοχές φαίνεται και από στοιχεία του υπουργείου Παιδείας που μιλούν για μόνο 8 κλειστά τμήματα λόγω κοροναϊού, στα 80.000», καθώς και ότι τα κρούσματα στα παιδιά αποτελούν το 25% των συνολικών κρουσμάτων.


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button