ΕΛΛΑΔΑ

Μόνο με αρνητικό τεστ οι μετακινήσεις ανεμβολίαστων από νομό σε νομόΟι μη εμβολιασμένοι θα μπορούν να μετακινούνται μόνο με αρνητικό PCR ή rapid test – Στόχος να διασφαλιστεί η μη διασπορά του κορωνοϊού το διάστημα των καλοκαιρινών διακοπών

Μέτρα για τους μη εμβολιασμένους, που θα μπορούν να ταξιδεύουν από νομό σε νομό μόνο με αρνητικό τεστ κορωνοϊού, είτε μοριακό εισηγείται, σύμφωνα με πληροφορίες, η Επιτροπή των Εμπειρογνωμόνων.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Ειδικότερα, η εισήγηση προβλέπει να γίνονται εσωτερικές μετακινήσεις για τους ανεμβολιαστους πολίτες με αρνητικό μοριακό έλεγχο ή με αρνητικό rapid test, ενώ δεν θα γίνονται δεκτά τα self test.

Η εισήγηση κρίθηκε αναγκαία για τη διασφάλιση της μη διασποράς του κορωνοιου το επόμενο διάστημα που αναμένεται η κινητικότητα να εκτοξευθεί λόγω θέρους και διακοπών.

swell adv 2021

Πρόκειται για μια πρόταση η οποία ελπιζεται ότι θα λειτουργήσει και ως μοχλός πίεσης για τους πολίτες που δεν έχουν εμβολιαστεί, δεδομένου ότι ο έλεγχος συνεπάγεται κόστος. Ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν το απόγευμα στο πλαίσιο της καθιερωμένης ενημέρωσης.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Πηγή
protothema.gr

Σχετικά άρθρα

Back to top button