ΕΛΛΑΔΑ

Μητσοτάκης | Πρώτα η ανθρώπινη ζωή – Εκτακτη ενημέρωση από Χαρδαλιά

Κυβερνητικά στελέχη διαβεβαιώνουν ότι όλα τα διαθέσιμα μέσα και οι δυνάμεις έχουν ριχτεί από την πρώτη στιγμή στη μάχη στα πολλαπλά μέτωπα, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει διαρκή ενημέρωση από τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας, Μιχάλη Χρυσοχοίδη και τα άλλα αρμόδια κυβερνητικά στελέχη

Σαφή οδηγία να δοθεί προτεραιότητα στην προστασία της ανθρώπινης ζωής έδωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες, που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης για την αναχαίτιση των πυρκαγιών στην Βαρυμπόμπη και σε διάφορες περιοχές της χώρας.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μεγάλες φωτιές σε Μάνη, Μεσσηνία και Εύβοια | Απομακρύνθηκαν κάτοικοι

Βαρυμπόμπη | Εγκλωβισμένοι αστυνομικοί και πυροσβέστες – Καίγονται σπίτια

Ο πρωθυπουργός, που μετέβη νωρίτερα το απόγευμα στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, στο Χαλάνδρι ενημερώθηκε αναλυτικά για τις πυρκαγιές που βρίσκονται σε εξέλιξη στη Βαρυμπόμπη και σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, οι μεγαλύτερες εκ των οποίων στην Εύβοια, στη Μεσσηνία και στην Κω. Στόχος- με προτεραιότητα την προστασία της ανθρώπινης ζωής- είναι, όπως είπε, είναι αυτές τις κρίσιμες στιγμές να κινητοποιηθούν όλες οι δυνάμεις και να δώσουν συντονισμένα τις μάχες ανά την Ελλάδα.

Κυβερνητικά στελέχη διαβεβαιώνουν ότι όλα τα διαθέσιμα μέσα και οι δυνάμεις έχουν ριχτεί από την πρώτη στιγμή στη μάχη στα πολλαπλά μέτωπα, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει διαρκή ενημέρωση από τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας, Μιχάλη Χρυσοχοίδη και τα άλλα αρμόδια κυβερνητικά στελέχη.

swell adv 2021

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βαρυμπόμπη | Εκκενώνεται το Ολυμπιακό Χωριό – Φλόγες στο Τατόι

Στις 21.00 θα υπάρξει άλλωστε έκτακτη ενημέρωση για την εξέλιξη των σημερινών πυρκαγιών από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Προς την κατεύθυνση προστασίας καταρχάς της ανθρώπινης ζωής έδειξε και ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος με ανάρτησή του στο Twitter πρόσθεσε ότι κύριο μέλημα αυτές τις δύσκολες ώρες είναι να περιοριστεί η καταστροφή. «Εκφράζω τη συμπαράστασή μου στους πυροσβέστες, που δίνουν τη μάχη με τη φωτιά και την αμέριστη αλληλεγγύη μου στους πολίτες που δοκιμάζονται», τόνισε ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ επαναλαμβάνοντας την ανάγκη να προστατευτούν οι ανθρώπινες ζωές από τον πύρινο κίνδυνο.

Συνεχή ενημέρωση για τις πυρκαγιές στην Αττική και αλλού έχει το σύνολο των πολιτικών αρχηγών. Η Φώφη Γεννηματά τάχθηκε και εκείνη υπέρ της προστασίας της ανθρώπινης ζωής και προγραμματίζει αναλυτική παρέμβαση για την αντιμετώπιση της κρίσιμης κατάστασης με αφορμή την αυριανή επίσκεψή της στις πληγείσες από τις πρόσφατες πυρκαγιές στην Αχαία. Η αρχηγός του Κινήματος Αλλαγής θα επισκεφτεί μαζί με τον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, τους Δήμους Αιγιαλείας και Ερυμάνθου, καθώς και την πυρόπληκτη περιοχής της Ζήρειας, όπου θα έχει διαδοχικές συναντήσεις-συζητήσεις με τους Δημάρχους και εκπροσώπους τοπικών φορέων.


Σχετικά άρθρα

Back to top button