Σάββατο, 12 Ιούν 2021
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΜιχ. Καρχιμάκης: Τα τεστ του κορωνοϊού πρέπει να είναι δωρεάν

Μιχ. Καρχιμάκης: Τα τεστ του κορωνοϊού πρέπει να είναι δωρεάν

zuper adv 2021
kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
kingeight 2021a

Με ανακοίνωση ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Μιχ. Καρχιμάκης καταδικάζει την απόφαση της κυβέρνησης να βάλει διατίμηση στα τεστ του κορονοϊού, μετά από 8 μήνες κερδοσκοπίας, όπως αναφέρει. Επισημαίνει ακόμα ότι οι ευθύνες τους είναι πολύ βαριές και υπαρκτές.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του έχει ως εξής:

mechanical adv 2021

Αφού κονόμησαν επί 8 μήνες με τα τεστ του κορονοϊού τα ιδιωτικά εργαστήρια (150 – 300 ευρώ) αναγκάστηκε η κυβέρνηση να βάλει διατίμηση 40 ευρώ το μοριακό και 10 ευρώ το rapid.

apostolakis adv 2

Σημασία έχει πάντα στη ζωή ,στην πολιτική ποιους υπηρετούμε.

Και η Ν.Δ ξέρει και ποιούς και πώς να τους Υπηρετεί.

Αφού λοιπόν επί 8 μήνες οι άνθρωποι κυρίως οι αδύναμοι αναγκάζονταν να βρουν να πληρώσουν για το τεστ του κορονοϊού 150 με 300 ευρώ σε ιδιωτικά εργαστήρια.

Σήμερα με τα 2 με 3 χιλιάδες κρούσματα έρχεται να βάλει σε διατίμηση το τέστ στα 40 ευρώ που και πάλι είναι ακριβό, όταν το αγοράζουν στα 12 με 13 ευρώ.

Γιατί λοιπόν δεν το έκαναν από την αρχή της πανδημίας;

Αλλά άφησαν τους κερδοσκόπους να παίξουν στην πλάτη της υγείας κυρίως των ανθρώπων με οικονομικές δυσκολίες;

Εδώ λοιπόν το κάλιο αργά παρά ποτέ, δεν πρέπει να χωράει.

Το αργά κόστισε ίσως και ζωές.

Και οι ευθύνες αυτών που είτε ηθελημένα είτε για οποιοδήποτε άλλο λόγο,ευνόησαν την κερδοσκοπία σε βαρος της υγείας των ανθρώπων, είναι υπαρκτές και πολύ βαριές.

Η διατίμηση δεν τους εξιλεώνει.

Ευνόησαν την κερδοσκοπία.

Αγνόησαν ζωές.

Τα τεστ του κορονοϊού πρέπει να είναι Δωρεάν.

zygos gif 2020b
001
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-