ΕΛΛΑΔΑ

Μετανάστες «σήκωσαν» ξύλα αξίας 1.600 ευρώ από αγρόκτημα στη Σάμο

Η κλοπή εξιχνιάστηκε, όμως τα κλεμμένα ξύλα, δεν έχουν βρεθεί ακόμη

«Ντου» στο αγρόκτημα ενός 61χρονου ημεδαπού στην περιοχή Βαθύ της Σάμου έκανε μια ομάδα πέντε νεαρών μεταναστών και «σήκωσαν» όλη την ξυλεία που είχε συγκεντρώσει για τον χειμώνα.

Η έρευνα που έγινε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας είχε ως αποτέλεσμα να ταυτοποιηθούν οι πέντε αλλοδαποί ηλικίας από 20 ως 30 χρόνων, οι οποίοι συνελήφθησαν με τη βοήθεια της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.. Ωστόσο, δεν αποκάλυψαν τι έκαναν την ξυλεία και η προανάκριση συνεχίζεται. Σε βάρος των πέντε μεταναστών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και προσήχθησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σάμου.

Αμέριμνοι κυκλοφορούσαν με δυο ποδήλατα στην Καστοριά δυο αλλοδαποί ηλικίας 23 και 24 χρόνων, αλλά όταν τους σταμάτησαν άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., διαπιστώθηκε ότι τα είχαν… κλέψει προηγουμένως από τις αυλές των σπιτιών ενός 45χρονου και ενός 65χρονου.

Έτσι, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ οι δράστες προσήχθησαν στην Ασφάλεια όπου προέκυψε ότι ο 23χρονος είχε περάσει παράνομα στην χώρα.

Και οι δυο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς που τους άσκησε δίωξη κατά περίπτωση για κλοπή και για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

CNA Newsroom

Το να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευτούν είναι δημοσιογραφία. Όλα τα άλλα είναι απλά δημόσιες σχέσεις.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close