ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
ΕΛΛΑΔΑ

Με πυρετώδεις ρυθμούς η διαδικασία ενεργοποίησης των δικαιωμάτων των αγροτών

BOX CAFE
BBQ Stories


DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζεται η διαδικασία ενεργοποίησης των δικαιωμάτων των αγροτών με την καταληκτική ημερομηνία της 22ας Ιουνίου να είναι όμως πολύ κοντά!

Στα υποκαταστήματα της Ένωσης Ηρακλείου σε Αρκαλοχώρι, Καστέλι, Πύργο και Αρχάνες οι δικαιούχοι προσέρχονται κανονικά, το τελευταίο διάστημα, για να ξεκινήσουν τη διαδικασία, δίνοντας έναν 6ψηφιο κωδικό, που κάθε χρόνο ανανεώνεται.

“ΧΡΥΣΟΣ

Σύμφωνα με όσα είπε για το θέμα στο «Ράδιο Κρήτη» και την εκπομπή του Μανώλη Αργυράκη, ο αντιπρόεδρος της ΕΑΣΗ, Μύρων Χιλετζάκης, η ενεργοποίηση συνεχίζεται ομαλά ενώ έως τώρα έχει εξυπηρετηθεί το 1/5 των αιτούντων, ένας αριθμός αρκετά ικανοποιητικός.

Όπως σημείωσε ο κ. Χιλετζάκης, πάντως, με την κάρτα αγρότη, οι παραγωγοί μπορούν να αποφύγουν την ταλαιπωρία στα υποκαταστήματα της Ένωσης παίρνοντας τη δήλωση ΟΣΔΕ.

“IN_AND_OUT

Παράλληλα, σημείωσε την αξία της φετινής διαδικασίας για τους νεοεισερχόμενους που επιθυμούν να κάνουν μία ασφαλή ενεργοποίηση, καθώς η φετινή είναι η χρονιά των νεοεισερχόμενων αγροτών.

Mechanical Solutions


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button