ΕΛΛΑΔΑ

Με χτυπούσαν με τα κλομπ και φώναζαν κωλόπαιδα ΚρητικοίΠήγε να διεκδικήσει το δίκιο των αγροτών στο συλλαλητήριο της Αθήνας, αγωνίστηκε, αλλά του πέρασαν χειροπέδες, τον χτύπησαν και τον στέλνουν σε δίκη επειδή θέλησε να υπερασπιστεί έναν ηλικιωμένο.

Αυτό υποστηρίζει ο Μεσσαρίτης Γιώργος Κοντουδάκης που μίλησε στο neakriti.gr για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια των δυνάμεων των ΜΑΤ , παρότι όπως λέει δεν είχε τίποτα να «χωρίσει» μαζί τους.

«Πήγα να βοηθήσω ηλικιωμένο»

Όπως αφηγείται ο κ.Κοντουδάκης έχοντας επιστρέψει σήμερα πλέον στο χωριό του στα Πηγαϊδάκια «εγώ δεν έδωσα αφορμή , δεν κρατούσα κατσούνα, ούτε χτυπούσα. Είδα που τραβούσαν τα ΜΑΤ έναν ηλικιωμένο άνθρωπο σαν το ζώο ,έναν αγρότη που δεν γνώριζα καν. Θέλησα να τον βοηθήσω γιατί εγώ έτσι έχω μάθει, η συνείδησή μου με έκανε να τρέξω να τον βοηθήσω.

Εκείνη την στιγμή βρήκα κάτι κάτω πεταμένο, ένα μικρό ξύλο που έπιασα για να τους φοβίσω (τα ΜΑΤ) να τον αφήσουν. Δεν είχα σκοπό να χτυπήσω κανένα και ούτε χτύπησα. Ήρθε άλλος ένας αγρότης για να βοηθήσει κι αυτός να ελευθερώσουμε τον ηλικιωμένο και ακολούθησε συμπλοκή.

Ξεμπερδέψαμε τον ηλικιωμένο, τον άφησαν και έφυγε και μετά συνέλαβαν εμάς».

CNA Newsroom

Το να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευτούν είναι δημοσιογραφία. Όλα τα άλλα είναι απλά δημόσιες σχέσεις.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close