Κυριακή, 16 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑLockdown | Τι ανοίγει από 19 Απριλίου, όλα τα νέα μέτρα

Lockdown | Τι ανοίγει από 19 Απριλίου, όλα τα νέα μέτρα

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Τι αλλάζει από Δευτέρα 19 Απριλίου – Δεν ανοίγουν εμπορικά κέντρα, φροντιστήρια, κέντρα αισθητικής – Πώς θα λειτουργήσει η αγορά, τι ισχύει για τις μετακινήσεις εκτός Νομού

Σε εξέλιξη βρίσκεται η ενημέρωση του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό, με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά να ανακοινώνει μέτρα καθώς και ποιες περιοχές βρίσκονται στο «βαθύ κόκκινο». Παράλληλα, «φρένο» στο άνοιγμα εμπορικών κέντρων, φροντιστηρίων και κέντρων αισθητικής έβαλαν οι λοιμωξιολόγοι το απόγευμα της Παρασκευής 16 Απριλίου.

Διαβάστε επίσης: Επαναλειτουργία των σχολών οδηγών με self test από 19 Απριλίου

mechanical adv 2021

Έτσι, και την επόμενη εβδομάδα η αγορά θα λειτουργήσει με βάση τα σημερινά δεδομένα, καθώς θα λειτουργήσουν μόνο εμπορικά καταστήματα, πολυκαταστήματα με ένα ΑΦΜ, κομμωτήρια, νυχάδικα και πρακτορεία ΟΠΑΠ με click away και click inside και μόνο τα εμπορικά καταστήματα και τα πολυκαταστήματα με ένα ΑΦΜ.

apostolakis adv 2

Επίσης, η αγορά της Θεσσαλονίκης θα συνεχίσει και την επόμενη εβδομάδα να λειτουργεί μόνο με click away. Μοναδικό θετικό βήμα για τη σταδιακή επαναφορά της αγοράς αποτελεί η σημερινή απόφαση να ανεβάσουν ρολά απ’ την ερχόμενη Δευτέρα και τα καταστήματα της ΠΕ Κοζάνης. Ωστόσο και εκεί θα εφαρμοστεί αποκλειστικά το click away.

Τι αλλάζει από Δευτέρα 19 Απριλίου

Υποχρεωτικά self test σε λιανεμπόριο, εστίαση, σούπερ μάρκετ, κομμωτήρια
Σε έξι τομείς δραστηριότητας επεκτείνεται η χρήση των self test και συγκεκριμένα:

  • Λιανεμπόριο (συμπεριλαμβανομένων των σούπερ μάρκετ και των καταστημάτων πώλησης τροφίμων και ποτών)
  • Εστίαση
  • Μεταφορές (χερσαίες, θαλάσσιες, αεροπορικές κ.λπ.)
  • Υπηρεσίες καθαρισμού
  • Κομμωτήρια, κουρεία και κέντρα αισθητικής
  • Υπηρεσίες τυχερών παιχνιδιών και στοιχημάτων

Οι εργαζόμενοι θα εισέρχονται στην πλατφόρμα και θα επιλέγουν τη δήλωση αποτελέσματος για τους εργαζόμενους. Θα μεταφέρονται στη σχετική πλατφόρμα της ΕΡΓΑΝΗ», τόνισε ο κ. Χατζηδάκης, εκτιμώντας πως όλα θα λειτουργήσουν ομαλά. iΤα self test είναι υποχρεωτικά για την προσέλευση των εργαζομένων στους χώρους εργασίας τους και για την παροχή εργασίας με φυσική παρουσία, ενώ η δωρεάν διανομή των self test θα ξεκινήσει τη Δευτέρα.

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble