Κυριακή, 18 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΛιανεμπόριο: Τις πρώτες ημέρες του 2021 η απόφαση για το άνοιγμα

Λιανεμπόριο: Τις πρώτες ημέρες του 2021 η απόφαση για το άνοιγμα

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Την πρώτη εβδομάδα του νέου έτους θα συνεδριάσει η επιτροπή των λοιμοξιωλόγων αναφορικά με το ενδεχόμενο να ανοίξει το λιανεμπόριο.

Όπως επισήμανε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΑΝΤ1 «αν συνεχίσουμε να πηγαίνουμε καλά, εκεί που οι λοιμωξιολόγοι θα μας πουν ότι αυτές οι περιοχές είναι καθαρές από τον ιό, θα ανοίξουμε».

mechanical adv 2021

«Την πρώτη εβδομάδα του νέου έτους θα μετρήσουμε τα δεδομένα για το άνοιγμα του λιανεμπορίου», τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, αναφέροντας ότι «δεν έχουμε μιλήσει καθόλου για την εστίαση γιατί υπάρχει “φρένο” από τους λοιμωξιολόγους».

apostolakis adv 2

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αποκάλυψε ότι την Τετάρτη θα γίνει τηλεδιάσκεψη για τα χιονοδρομικά κέντρα, τα οποία, όπως είπε «έχουν πάθει πολύ μεγάλη ζημία». Τόνισε ότι δεν υπάρχει απόφαση για παράταση του lockdown προς το παρόν και επεσήμανε απαντώντας σε σχετική ερώτηση ότι «τα χρέη είναι σε αναστολή. Όταν τελειώσει η πανδημία θα δούμε τον λογαριασμό και τότε θα ανοίξει η συζήτηση για τα μέτρα». Σε ό,τι έχει να κάνει με το click away ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε πως δόθηκε η δυνατότητα και για τηλεφωνικές παραγγελίες, εκτός από τις ηλεκτρονικές, «για να βοηθήσουμε τα μικρότερα και συνοικιακά μαγαζιά, αφού τα μαγαζιά είναι κλειστά λόγω του κορωνοϊού».

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble