ΕΛΛΑΔΑ

Λιανεμπόριο: Τις πρώτες ημέρες του 2021 η απόφαση για το άνοιγμαΤην πρώτη εβδομάδα του νέου έτους θα συνεδριάσει η επιτροπή των λοιμοξιωλόγων αναφορικά με το ενδεχόμενο να ανοίξει το λιανεμπόριο.

Όπως επισήμανε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΑΝΤ1 «αν συνεχίσουμε να πηγαίνουμε καλά, εκεί που οι λοιμωξιολόγοι θα μας πουν ότι αυτές οι περιοχές είναι καθαρές από τον ιό, θα ανοίξουμε».

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

«Την πρώτη εβδομάδα του νέου έτους θα μετρήσουμε τα δεδομένα για το άνοιγμα του λιανεμπορίου», τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, αναφέροντας ότι «δεν έχουμε μιλήσει καθόλου για την εστίαση γιατί υπάρχει “φρένο” από τους λοιμωξιολόγους».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αποκάλυψε ότι την Τετάρτη θα γίνει τηλεδιάσκεψη για τα χιονοδρομικά κέντρα, τα οποία, όπως είπε «έχουν πάθει πολύ μεγάλη ζημία». Τόνισε ότι δεν υπάρχει απόφαση για παράταση του lockdown προς το παρόν και επεσήμανε απαντώντας σε σχετική ερώτηση ότι «τα χρέη είναι σε αναστολή. Όταν τελειώσει η πανδημία θα δούμε τον λογαριασμό και τότε θα ανοίξει η συζήτηση για τα μέτρα». Σε ό,τι έχει να κάνει με το click away ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε πως δόθηκε η δυνατότητα και για τηλεφωνικές παραγγελίες, εκτός από τις ηλεκτρονικές, «για να βοηθήσουμε τα μικρότερα και συνοικιακά μαγαζιά, αφού τα μαγαζιά είναι κλειστά λόγω του κορωνοϊού».

swell adv 2021

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Σχετικά άρθρα

Back to top button