Δευτέρα, 19 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΛιανεμπόριο | Ανοιγμα 5 Απριλίου εξετάζει η επιτροπή λοιμωξιολόγων

Λιανεμπόριο | Ανοιγμα 5 Απριλίου εξετάζει η επιτροπή λοιμωξιολόγων

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Σε εξέλιξη είναι η συνεδρίαση των λοιμωξιολόγων προκειμένου να αποφασιστούν τα μέτρα για το πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα από τις 5 Απριλίου, παρά τα κρούσματα κορωνοϊού και παρά τους διασωληνωμένους στα νοσοκομεία.

Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του ethnos.gr, οι λοιμωξιολόγοι θέλουν να ανοίξουν κανονικά από τις 5 Απριλίου τα μικρά καταστήματα, καθώς όπως υποστηρίζουν στα μικρά καταστήματα τηρούνται τα μέτρα κατά του κορωνοϊού και δεν αποτελούν εστία υπερμετάδοσης του κορωνοϊού. Αυτό που εξετάζουν, όμως, είναι να βρεθεί η φόρμουλα, ώστε να μπορούν να ξέρουν εάν οι πολίτες έχουν κάνει self test.

mechanical adv 2021

Αλλωστε, μέχρι τις Αρχές Απριλίου θα πρέπει να έχει ξεκινήσει η δωρεάν διανομή των self test στους πολίτες μέσω των φαρμακείων. Σε κάθε περίπτωση, αν δεν αλλάξει κάτι, οι μικρές επιχειρήσεις θα ανοίξουν κανονικά στις 5 Απριλίου με sms στο 13032 που θα έχει διάρκεια 3 ωρών. Δηλαδή, ο κάθε πολίτης που θα θέλει να πάει να κάνει τα ψώνια του, θα στέλνει μήνυμα στον κωδικό 13032 από την ώρα που θα βγαίνει από το σπίτι του και θα πρέπει να έχει γυρίσει από τις αγορές του σε διάστημα τριών ωρών.

apostolakis adv 2

Μετακίνηση εκτός νομού: Διχασμένοι οι λοιμωξιολόγοι

Στο ερώτημα, πάντως, εάν θα κάνουμε Πάσχα στο χωριό, οι λοιμωξιολόγοι εμφανίζονται διχασμένοι για τη μετακίνηση εκτός νομού, καθώς η επιδημιολογική εικόνα της χώρας εξακολουθεί να προκαλεί μεγάλη ανησυχία.

Ολες οι πληροφορίες και οι δημόσιες δηλώσεις καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι: Υπάρχει πρόθεση για μια χαλάρωση το Πάσχα, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από το αν θα επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις ότι μέσα στον Απρίλιο θα φανεί επιτέλους η κάμψη στα κρούσματα που ελπίζουν οι ειδικοί. Κάμψη που θα αποτυπωθεί και σε μείωση της πίεσης που δέχεται το ΕΣΥ.

Ετσι, αν μειωθούν τα κρούσματα κορωνοϊού και αλλάξει η εικόνα στα νοσοκομεία, είναι πολύ πιθανό να επιτραπεί η μετακίνηση εκτός νομού το Πάσχα.

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble