ΕΛΛΑΔΑ

Λάρισα | Ένταση και επεισόδια στην υποδοχή της Αμάλ

Επεισόδια και ένταση σημειώθηκαν στη Λάρισα νωρίτερα σήμερα κατά την έλευση της Αμάλ, της κούκλας που ξεκίνησε από τη Συρία για να διασχίσει την Ευρώπη, μεταδίδοντας το μήνυμα των παιδιών που αντιμετωπίζουν την προσφυγική κρίση.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν κατά την προγραμματισμένη έναρξη της εκδήλωσης στην κοίτη του Πηνειού ποταμού και χρειάστηκε να επέμβει η αστυνομία. Όλα ξεκίνησαν όταν ομάδα ανθρώπων, που είχαν συγκεντρωθεί για να διαμαρτυρηθούν κατά της εκδήλωσης πέταξαν πέτρες και προπηλάκισαν πολίτες της Λάρισας, που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Σύμφωνα με το Onlarissa.gr λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, και ενώ η μικρή «Αμάλ» θα κατευθυνόταν προς τον Μύλο του Παππά, προκειμένου να υλοποιηθούν οι εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί, ομάδα συγκεντρωμένων άρχισαν να προπηλακίζουν τον κόσμο με αποτέλεσμα να προκληθούν μικροσυμπλοκές, που οδήγησαν στην επέμβαση της Αστυνομίας.

Ένταση σημειώθηκε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες και επί της οδού Γεωργιάδου, όπου και κατέληξε η πορεία για την υποδοχή της «Αμάλ». Ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ εμπόδισαν τις ομάδες να προσεγγίσουν στον Μύλο του Παππά ενώ όσοι είχαν βρεθεί για να τιμήσουν την «Αμάλ» αποχώρησαν πολύ νωρίτερα από την αναμενόμενη ώρα. Οι ίδιες πληροφορίες ανέφερα ότι η τιμώμενη Αμάλ δεν θα βρεθεί στην εκδήλωση στο δεύτερο αρχαίο θέατρο της πόλης, μετά τις εξελίξεις.

swell adv 2021

Η Αμάλ ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει την Ελλάδα από τον Πειραιά, το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου. «Μη μας ξεχνάτε» είναι το μήνυμα που μεταφέρει σ΄αυτό το γενναίο ταξίδι της η Μικρή Αμάλ.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button