ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: Ανήλικος έκανε αγορές με κλεμμένη κάρταΥπάλληλος σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων στη Λαμία, υποψιάστηκε αμέσως ότι η πιστωτική κάρτα που του έδωσε ένας ανήλικος για να πληρώσει την βενζίνη που είχε βάλει στο μηχανάκι του, δεν ήταν δική του.Ο νεαρός πάνω στον πανικό του τράπηκε σε φυγή μόλις κατάλαβε ότι τον πήρε είδηση ο υπάλληλος του πρατηρίου, αλλά για κακή του τύχη κατάφεραν να τον εντοπίσουν αστυνομικοί της Ασφαλείας οι οποίοι του πέρασαν χειροπέδες και βρήκαν στην κατοχή του ένα τσαντάκι στο οποίο υπήρχε η επίμαχη πιστωτική κάρτα, μια άδεια κυκλοφορίας και διάφορα προσωπικά έγγραφα που δεν του ανήκαν.

Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι ο ανήλικος είχε κλέψει το δερμάτινο τσαντάκι με το περιεχόμενό του από ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που είχε διαρρήξει το βράδυ της Πέμπτης κι έτσι σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

CNA Newsroom

Το να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευτούν είναι δημοσιογραφία. Όλα τα άλλα είναι απλά δημόσιες σχέσεις.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close