ΕΛΛΑΔΑ

Κρατούσε φυλακισμένα δύο ξαδέρφια στο σπίτι του!

Τελευταία ενημέρωση:

Μία απίστευτη ιστορία-θρίλερ αποκαλύφθηκε στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, όπου σύμφωνα με καταγγελία ένας 58χρονος κρατούσε φυλακισμένα δύο ξαδέλφια του στο σπίτι του, για μήνες.

Την πληροφορία μετέδωσε η τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Σύμφωνα με καταγγελία, πριν από αρκετούς μήνες, δύο ξαδέρφια του από τις Σέρρες τον είχαν επισκεφθεί στο σπίτι του. Ο 58χρονος, λοιπόν, τους κράτησε αιχμαλώτους για διάστημα περίπου έξι έως οκτώ μηνών!

Οι πληροφορίες του σταθμού αναφέρουν πως το πρωί έφευγε κανονικά για την δουλειά του και έδενε με χειροπέδες τα χέρια των «αιχμαλώτων» του και με καλώδια τα πόδια τους. Οταν επέστρεφε από την δουλειά τους έλυνε και τούς αποσπούσε χρήματα.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, τα δύο ξαδέρφια είχαν περίπου 80.000 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό και ο 58χρονος έπαιρνε χρήματα απειλώντας τα δύο ξαδέρφια του πως θα κάνει κακό στην τρίτη αδελφή τους!

Ο 58χρονος δημοτικός υπάλληλος σύμφωνα με το thetoc.gr συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου, μετά από έφοδο των αστυνομικών στο σπίτι. Ο δράστης οδηγήθηκε στην αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης, με την υπόθεση να παίρνει, πλέον, τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

CNA Stream

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close