Κυριακή, 16 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΚαμία χαλάρωση μέτρων μέχρι τις 7 Ιανουαρίου - Τι θα γίνει με...

Καμία χαλάρωση μέτρων μέχρι τις 7 Ιανουαρίου – Τι θα γίνει με τα καταστήματα

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Όπως ξεκαθάρισε, μέχρι τις 7 Ιανουαρίου θα συνεχίσουμε όπως τώρα και δεν θα ανοίξει κάποιος άλλος κλάδος, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι ότι είναι δύσκολο να πει κάποιος από τώρα πότε θα ανοίξει η εστίαση.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα, προτεραιότητα της κυβέρνησης αποτελεί το άνοιγμα των σχολείων, χαρακτηρίζοντας μάλιστα πιθανό το άνοιγμά τους στις 8 Ιανουαρίου.

mechanical adv 2021

Όλα θα εξαρτηθούν από την πορεία των εμβολιασμών, των κρουσμάτων, τον αριθμό των διαθέσιμων ΜΕΘ και την τάση διασποράς του ιού, σημείωσε ο κ. Παπαθανάσης μιλώντας στην τηλεόραση του Mega.

apostolakis adv 2

Αναφορικά με το ενδεχόμενο να ανοίξει η αγορά, μετά τις 7 Ιανουαρίου, με ένα μοντέλο λειτουργίας του εμπορίου με ζώνες ή με φυσική παρουσία στο κατάστημα κατόπιν ραντεβού, ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης εξήγησε ότι αυτό θα κριθεί από τις εισηγήσεις των ειδικών.

Εκείνοι θα κάνουν τις εισηγήσεις τους στον πρωθυπουργό ο οποίος θα λάβει τις αποφάσεις, είπε τονίζοντας όμως ότι είναι νωρίς για αυτή τη συζήτηση καθώς δεν γνωρίζουμε τι θα συμβεί τις επόμενες μέρες με τον κορωνοϊό. Σύμφωνα με τον κ. Παπαθανάση, οι σχετικές ανακοινώσεις για τα καταστήματα θα γίνουν δύο με τρεις μέρες πρις τις 7 Ιανουαρίου και αφού ληφθεί υπόψη η ανάλυση όλου του επιδημιολογικού χάρτη.

Σχολιάζοντας την μέθοδο του click away, με την οποία λειτουργούν τα εμπορικά καταστήματα, ο κ. Παπαθανάσης χαρακτήρισε σημαντικό τον τζίρο που προστέθηκε στα καταστήματα από την μέθοδο, κρίνοντας πως πρόκειται για μέτρο που «δούλεψε» περισσότερο για τα καταστήματα που ήταν πιο οργανωμένα. «Είχαμε αυξημένη κινητικότητα τις προηγούμενες μέρες» υπογράμμισε.

Σχετικά με το αίτημα του κλαδου της εστίασης για μείωση του ΦΠΑ, ο κ. Παπαθανάσης τόνισε ότι το οικονομικό επιτελείο το λαμβάνει υπόψη αλλά «αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να ανακοινωθεί κάτι τέτοιο». Το νέο έτος, στο τέλος αυτής της κρίσης, θα γίνει ο απολογισμός και ανάλογα με τις δυνατότητες του κράτους θα δοθεί στήριξη στις επιχειρήσεις και στους κλάδους που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.

Παράλλαηλα σημείωσε ότι το «βηματισμό» τους αρχίζουν να βρίσκουν οι ταχυμεταφορές.

Τέλος, αναφορικά με τα εμβόλια, ο κ. Παπαθανάσης τόνισε ότι θα εμβολιαστεί αμέσως μόλις ειδοποιηθεί, κάτι που θα κριθεί από τον προγραμματισμό της κυβέρνησης. Ο εμβολιασμός θα μας δώσει πίσω τις ζωές μας ενώ στη συνέχεια θα μπορέσουμε να επανεκκινήσουμε και την οικονομία, σχολίασε.

zygos gif 2020b
wind one adv
Stream+
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble