ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Ηλεία | Ανετράπη πυροσβεστικό όχημα – Πληροφορίες για τραυματίες

Ανετράπη πυροσβεστικό όχημα στην Ηλεία με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για τραυματίες.Πυροσβεστικό όχημα που επιχειρούσε στα πύρινα μέτωπα στην Ηλεία, ανετράπη με αποτέλεσμα να υπάρξουν τραυματίες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταφέρει το ilialive.gr, το συμβάν έλαβε χώρα στο Κολίρι και είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Στην Ηλεία, να σημειωθεί, υπάρχουν συνεχείς αναζωπυρώσεις της φωτιάς και παρά την προσπάθεια των πυροσβεστικών δυνάμεων, οι φλόγες κινούνται δίχως σταματημό.

Γίνεται τιτάνια προσπάθεια για να φτιαχτούν αντιπυρικές ζώνες, ενώ υπάρχουν πληροφορίες και για ανεξέλεγκτο μέτωπο μετά το χωριό Λάλας. Η φωτιά εκεί καίει σε δύσβατη περιοχή και είναι αδύνατο να τεθεί υπό έλεγχο, όπως μεταφέρει η ΕΡΤ.

swell adv 2021

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, σε όλη την Ηλεία έχουν πάει σε κέντρα Υγείας και το νοσοκομείου του Πύργου, 24 άτομα που έχριζαν νοσηλείας λόγω εγκαυμάτων ή αναπνευστικών προβλημάτων.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Επιχείρηση στην Ηλεία πραγματοποιούν 310 πυροσβέστες, με 10 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 105 οχήματα, ομάδα Σ.μη.Ε.Α., το 2ο Κινητό Επιχειρησιακό Κέντρο Όλυμπος, δύο αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα. Συνδρομή παρέχουν ο Ελληνικός Στρατός και η ΕΛ.ΑΣ, εθελοντές πυροσβέστες, υδροφόρες και μηχανήματα έργου ΟΤΑ.


Σχετικά άρθρα

Back to top button