ΕΛΛΑΔΑ

Ιερέας στην Καλαμάτα: «Όσοι δεν φοράτε μάσκα, θα βγείτε έξω» (video)Έξαλλος έγινε ιερέας στην Καλαμάτα όταν είδε πιστούς να μην φορούν μάσκα μέσα στην εκκλησία. Ο παπάς διέκοψε την λειτουργία και με αυστηρό ύφος κάλεσε όσους βρίσκονταν στον ιερό ναό να τηρήσουν τα μέτρα.

«Δεν θα ανοίξουμε διάλογο. Όσοι δεν φοράτε μάσκα, θα βγείτε έξω. Σεβόμενοι και τους συνανθρώπους σας και τη νομοθεσία» είπε χαρακτηριστικά ο ιερέας.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Όταν κάποιος από τους πιστούς αντέδρασε ο ιερέας του είπε ότι οι ιερείς και οι ψάλτες δεν φορούν μάσκα για να μπορούν να ψάλλουν. «Διαβάστε το νόμο. Περάστε έξω χωρίς μάσκα. Αυτό που σας λέω. Το λόγο του Θεού τον ξέρω καλύτερα από εσάς» είπε.

Ο ιερέας μάλιστα τόνισε ότι αν δεν τηρηθούν τα μέτρα θα κληθεί η Αστυνομία.

swell adv 2021

«Αντιρρησίες θα είσαστε στο σπίτι σας όχι εδώ μέσα. Εδώ θα είστε υπάκουοι. Εδώ μέσα κάνω εγώ κουμάντο. Αλλιώς καλέστε την Αστυνομία να πάρει τον κύριο» είπε.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση στους ναούς της χώρας επιτρέπονται να εκκλησιάζονται (25/12, 01/01 και 06/01) τις ημέρες των εορτών έως και 25 πιστοί, με την τήρηση της αναλογίας ένας πιστός ανά 15 τμ ναού. Στους μητροπολιτικούς ναούς ο αριθμός αυτός δύναται να φθάσει μέχρι τους 50 πιστούς, εφόσον βεβαίως τα τετραγωνικά μέτρα της επιφάνειας τούς το επιτρέπουν.

Δείτε το βίντεο:


Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button