ΕΛΛΑΔΑ

Ιδρύεται το Μακεδονικό Κόμμα

Την Ιδρυτική του Διακήρυξη δίνει στη δημοσιότητα το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, καλώντας σε συμβολική υπογραφή της από 35.000 Έλληνες, με όσους ακριβώς ξεκίνησε ο Μέγας Αλέξανδρος την μεγάλη, ελληνική και θριαμβευτική του πορεία, από τα ίδια αυτά ιστορικά χώματα!

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: 

Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, που υπερασπίζεται ανυποχώρητα το ιστορικό ελληνικό όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, δεν απευθύνεται μόνο στον ευαίσθητο Μακεδονικό Ελληνισμό, αλλά σε όλους τους Έλληνες, καλώντας τους σε μια νέα, κοινή Πανελλήνια Εκστρατεία κατά των χρόνιων προβλημάτων και «Γόρδιων Δεσμών» της χώρας και του λαού μας!

Σε μια νέα, μεγάλη εθνική επανεκκίνηση, σε μια νέα μεγάλη γιορτή αδελφοσύνης, δημιουργικότητας και χαράς!

Της χαράς και της περηφάνιας του να είσαι, να σκέπτεσαι, να ζεις και να δρας ελεύθερα ως Έλληνας!

Με σεβασμό στην Ορθοδοξία, την Ιστορία και τον άνθρωπο, υπερασπιζόμαστε σθεναρά τις αρχές και αξίες του λαού μας, διώχνοντας κακομοιριά, μεμψιμοιρία, απελπισία! Φέρνοντας το άφθαρτο, το καινούριο, το δυναμικό, το ατόφιο!

Έτσι το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, με την ονομασία του λύνει κιόλας ένα μεγάλο εθνικό θέμα (Σκοπιανό), ενώ με την ημέρα Ίδρυσής του (6η Απριλίου, ημέρα εισβολής των Ναζιστικών Στρατευμάτων στην Ελλάδα και απαρχή της φρικτής Γερμανικής Κατοχής) απαντά στο ζήτημα των τραγικών Μνημονίων και της φονικής Λιτότητας, συναρτώντας κάθε πληρωμή δανείου της Ελλάδας, από προηγούμενη πρώτα εξόφληση των τεράστιων Γερμανικών Επανορθώσεων και οφειλών!

Γιατί ό,τι δεν λύνεται, κόβεται!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close