ΕΛΛΑΔΑ

Οι πληροφορίες λένε ότι η απεργία της ΠΝΟ θα δέσει τα καράβια για αρκετές μέρες

Την Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι οι εκπρόσωποι των αγροτικών συλλόγων Ιεράπετρας, Σητείας και Τυμπακίου θα συναντήσουν τον Υπουργό Ναυτιλίας κ.Παναγιώτη Κουρουμπλή, προκειμένου να ζητήσουν για μια ακόμη φορά να βρει λύση στον θαλάσσιο αποκλεισμό της Κρήτης λόγω της απεργίας της ΠΝΟ η οποία ξεκινά με προοπτική να κρατήσει για αρκετές ημέρες.

Οι πληροφορίες λένε ότι η απεργία της ΠΝΟ θα δέσει τα καράβια για αρκετές μέρες 2

«Η απεργία  της ΠΝΟ και οι επιπτώσεις που θα προκαλέσει στον κλάδο μας,  θα είναι το θέμα το οποίο θα συζητήσουμε με τον υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας την ερχόμενη Παρασκευή. Το ραντεβού κλείστηκε σήμερα απο την Αθήνα όπου βρίσκεται ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας κ Μαν. Μιχαλάκης καθώς είμαστε όλοι οι παραγωγοί ευπαθών κηπευτικών στο φουλ της παραγωγής και υπάρχει κίνδυνος να χαθούν για άλλη μια φορά τα προγράμματα που έχουν κλειστεί στην Ελληνική και διεθνή αγορά αλλά και να μείνουν πάνω στα φυτά χιλιάδες τόνοι προϊόντων που έχουν τεράστιο κόστος παραγωγής. Όλοι μας χρωστούμε στο κράτος στις Τράπεζες και στους γεωπόνους. Αν μας καταστρέψουν  και φέτος δεν θα μπορέσουμε να πληρώσουμε κανέναν», τονίζει ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Σητείας κ Γιώργος Τσιφετάκης.

«Έχουμε ζητήσει με έγγραφα μας να βελτιωθεί ο Νόμος που έχει ψηφιστεί από τη Βουλή σχετικά με το πλοίο ασφαλείας που ζητάμε εδώ και χρόνια. Ας εφαρμόσουν επιτέλους τους Νόμους που έχει ψηφίσει η πλειοψηφία των Βουλευτών της προηγούμενης Βουλής. Δεν είναι δίκαιο να καταστρέφεται κάθε χρόνο η αγροτική τάξη της Κρήτης απο την απεργία των ναυτεργατών που έχουν κι εκείνοι κάθε δικαίωμα να διεκδικούν και να αγωνίζονται για την επίλυση των κλαδικών τους προβλημάτων»,  προσθέτει ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας κ Μαν. Μιχαλάκης.

Οι πληροφορίες λένε ότι η απεργία της ΠΝΟ θα δέσει τα καράβια για αρκετές μέρες 3

Σύμφωνα με πληροφορίες οι ναυτεργάτες έχουν σκοπό να παρατείνουν την απεργία τους μέχρι και την ερχόμενη Δευτέρα.Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close