ΕΛΛΑΔΑ

Η Ελληνική σημαία του Μανόλη Βουτσαλά κυματίζει στο ακριτικό Καστελόριζο

Στο ακριτικό Καστελόριζο κυματίζει σήμερα η μεγαλύτερη σε ιστό ελληνική σημαία που ανήκει στο γνωστό Ηρακλειώτη δύτη, Μανόλη Βουτσαλά.

Είναι η πρώτη φορά που «φεύγει» από την Κρήτη η υπερμεγέθης γαλανόλευκη σημαία και μάλιστα για την μεταφορά της από το ένα νησί στο άλλο στήθηκε μία αρκετά δύσκολη επιχείρηση.

caffeine adv2020b

Εδώ και μέρες με τους συνεργάτες του ο κ.Βουτσαλάς, είχε μεταβεί στο Καστελόριζο προκειμένου να γίνουν όλα όπως έπρεπε και η σημαία των 745,5 τ.μ  και βάρους 200 κιλών να υψωθεί στο ακριτικό νησί.

Συγκινημένος ο κ. Μανόλης Βουτσαλάς μιλώντας νωρίς το πρωί της Τετάρτης τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN: «Αυτή η σημαία δεν είναι δική μου, αλλά όλων μας . Έχουμε υποχρέωση σε όλους που έφυγαν να τους τιμούμε με το δικό μας τρόπο τουλάχιστον κάθε χρόνο τέτοια μέρα».

neratzoulis neo

Μάλιστα όπως ο ίδιος ανέφερε, ανήμερα της εθνικής επετείου του ΟΧΙ ,θέλησε  να στείλει και την δική του απάντηση στις συνεχείς προκλητικές κινήσεις των Τούρκων.

Αρκετά συγκινημένοι ειναι σήμερα τοπικοί φορείς και κάτοικοι της περιοχής του Καστελόριζου, ενώ να σημειωθεί ότι η  σημαία λόγω του τεράστιου όγκου της για να απλωθεί, τοποθετήθηκε σε συγκεκριμένο  σημείο του ακριτικού νησιού.

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button