ΕΛΛΑΔΑ

Γλέζος για ΣΥΡΙΖΑ: Η διολίσθηση έγινε με τα κόκκινα χαλιά

Για τη λαϊκή αγανάκτηση απέναντι στα μέτρα και την ιδεολογική διολίσθηση του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε ο Μανώλης Γλέζος. Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM», το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς δήλωσε: Το πρόβλημα, είναι πως θα πειστεί ο κόσμος, να αποκτήσει αυτοπεποίθηση, ώστε την αγανάκτησή του, το θυμό του την οργή του, να τα μετατρέψει σε πολιτική πράξη και όχι απλώς να φωνάζει ή να πάει να σπάει βιτρίνες.

«Εγώ πάντοτε ανήκα και το γνωρίζετε αυτό, στην κίνηση «Ενεργοί Πολίτες». Πάντοτε, δεν έχω φύγει από κει καθόλου», τόνισε ο κ. Γλέζος, ενώ για την ιδεολογική διολίσθηση του ΣΥΡΙΖΑ είπε:

Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν πήγαινε μπροστά και είχε κολλήσει και αυτός στο 4%; Όταν δέχθηκαν την άποψή μου, άλλο ότι φαίνεται δεν την πίστευαν, όταν δέχθηκαν την άποψή μου και είπαμε να δώσουμε την εξουσία στο λαό πήγαμε από το 4, στο 14,στο 24% και ούτω καθεξής. Είπα, πως διολίσθησε (ο ΣΥΡΙΖΑ), όταν βλέπεις τα κόκκινα χαλιά μπροστά σου, είναι μεγάλη ιστορία, δεν είναι μικρή, για σκέψου τα.

Για τη δήλωση του Μίκη Θεοδωράκη, «να μπορούσα να πάρω το καλάσνικοφ»,σημείωσε: Όχι δεν χρειάζεται καλάσνικοφ, δεν χρειάζεται τίποτα. Ας μην ξεχάσουμε, ότι δεν αρνούμαι, ότι όταν ο αντίπαλος πάρει τα όπλα, δεν μου μένει και άλλος δρόμος, αλλά δεν έχουμε φτάσει εκεί.Τέλος, όσον αφορά την Ευρώπη, ο κ. Γλέζος είπε: Δεν χαρίζουμε την Ευρώπη, σε κανέναν, γιατί η Ευρώπη και νοηματικά και λεκτικά και πολιτισμικά, ανήκει εδώ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close