ΕΛΛΑΔΑ

Γερουλάνος: Με ενδιαφέρει η ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

«Είναι επιτακτικό το ΚΙΝΑΛ να επιστρέψει στις ρίζες του βγάζοντας την παρακαταθήκη του ΠΑΣΟΚ μπροστά», δήλωσε σήμερα ο πρώην υπουργός Παύλος Γερουλάνος εκφράζοντας παράλληλα την επιθυμία του να βρεθεί στο τιμόνι του κόμματος.

Σε συνέντευξή που παραχώρησε στο ραδιόφωνο Παραπολιτικά, υπογράμμισε ότι ο ΚΙΝΑΛ δεν έχει καταφέρει να κάνει αυτό που ξεκίνησε, ενώ άσκησε κριτική στην επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά.

caffeine adv2020b

«Η ομιλία της κ. Γεννηματά την 3 Σεπτέμβρη ήταν απογοητευτική διότι είχε μια πραγματική ευκαιρία να δώσει ένα όραμα. Δεν έγινε αυτό», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Εφάρμοσε μία στρατηγική που απέτυχε. Πίστευε ότι φέρνοντας όλες τις προσωπικότητες του χώρου μαζί, ο χώρος θα μαζέψει και τον κόσμο. Οι προσωπικότητες ήρθαν μαζί, ο κόσμος όμως δεν ήρθε».

Ενόψει του επικείμενου συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ (το οποίο τοποθετείται χρονικά για το Δεκέμβριο), ο κ. Γερουλάνος σημείωσε ότι το ζήτημα για το ΚΙΝΑΛ «είναι το πώς θα προχωρήσουμε μπροστά. Το θέμα είναι να αισθανθούμε ότι είμαστε σε ένα σπίτι το οποίο μας εκφράζει».

neratzoulis neo

Ερωτηθείς δε σχετικά ανέφερε ότι τον ενδιαφέρει να είναι υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος, προσθέτοντας ότι «αν κάποια πράγματα δεν γίνουν σωστά στον χώρο, μια αλλαγή ηγεσίας μπορεί να τα λύσει». Συμπλήρωσε επίσης ότι «η ουσία δεν πρέπει να είναι ένα αιματοκύλισμα προσωπικό. Πρέπει να είναι μια πολιτική διαδικασία την οποία αν την κάνει καλά η ηγεσία του χώρου δεν χρειάζεται αλλαγή ηγεσίας».

Σημείωσε μάλιστα ότι ο ίδιος έχει καταθέσει πρόταση για το μέλλον του χώρου που -όπως είπε- είναι ώριμη να συζητηθεί σε βάθος.

Τέλος, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι το κόμμα να προχωρήσει σε μια ουσιαστική αλλαγή στρατηγικής επιστρέφοντας στις ρίζες του ΠΑΣΟΚ.

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button