ΕΛΛΑΔΑ

Γεωργιάδης | «Ίσως κάποιοι μπερδεύονται, κολλάω πρώτη φορά κορωνοϊό» – «Δεν θα χρειαστώ νοσηλεία»

Ο υπουργός Ανάπτυξης ξεκαθάρισε ότι δεν γνωρίζει από πού κόλλησε τον ιό, ωστόσο, όπως τόνισε, τηρούσε όλους τους κανόνες και δεν έβγαζε τη μάσκα καθόλου

«Είμαι πολύ καλά. Αισθάνομαι καλά. Δεν θα χρειαστώ καθόλου νοσηλεία» είναι οι πρώτες λέξεις του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνη Γεωργιάδη μετά την ανακοίνωσή του ότι έχει προσβληθεί από κορωνοϊό.

Ο υπουργός Ανάπτυξης ξεκαθάρισε μιλώντας στο Sputnik ότι δεν γνωρίζει αν επιμολύνθηκε στην Αλεξανδρούπολη, την Ξάνθη ή τη Σλοβενία, όπου ταξίδεψε πρόσφατα, ούτε εάν ο ιός που τον προσέβαλε είναι όντως η μετάλλαξη Δέλτα.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Είναι σε «εξαιρετικά καλή φυσική κατάσταση» υπογραμμίζει.

«Ταξίδεψα την προηγούμενη εβδομάδα Αλεξανδρούπολη, Ξάνθη και Σλοβενία. Αλλά δεν είναι σαφές πού ακριβώς κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μολύνθηκα», εξηγεί.

swell adv 2021

Επιπλέον, «τηρούσα όλους τους κανόνες. Δεν έβγαζα τη μάσκα καθόλου» προσθέτει, καθώς το εμβόλιο Pfizer-BioNTECH το έκανε ήδη από τον Ιανουάριο.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Την ίδια ώρα, με νέα του ανάρτηση ο Άδωνις Γεωργιάδης ξεκαθαρίζει ότι είναι η πρώτη φορά που κολλάει κορωνοϊό.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων γράφει στο Twitter:

«Για να μην υπάρχει παρεξήγηση είναι η πρώτη φορά που κολλάω τον κορωνοϊό. Ίσως κάποιοι μπερδεύονται με το ότι είχα μπει 7 μέρες καραντίνα όταν είχα έρθει σε επαφή με κρούσμα πέρυσι το Νοέμβριο. Ήμουν όμως αρνητικός».


Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button