ΕΛΛΑΔΑ

Φθηνό σύστημα υγραεριοκίνησης έκανε στάχτη αυτοκίνητο

Κυριολεκτικά Άγιο είχε μια οδηγός όταν αντιλήφθηκε έγκαιρα ότι κάτι καίγεται στο αυτοκίνητο που οδηγούσε και πρόλαβε να σταματήσει στην άκρη του δρόμου!

Ειδικότερα η οδηγός ενός παλαιού Audi A6 στο οποίο είχε τοποθετηθεί κάποιο φθηνό σύστημα υγραεριοκίνησης ενώ  κινούνταν σε κάθετο δρόμο δίπλα στο κολυμβητήριο Χαλανδρίου προς τη λεωφόρο Πεντέλης το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε αντιλήφθηκε πως της μύριζε υγραέριο και σαν να καίγεται κάτι.

caffeine adv2020b

Αμέσως χωρίς να κάνει δεύτερη σκέψη ακινητοποίησε το αυτοκίνητο ακριβώς δίπλα στη λεωφόρο Πεντέλης στην έξοδο της Αττικής Οδού και ίσα-ίσα που πρόλαβε να κατέβει από το αυτοκίνητο το οποίο δυστυχώς είχε ξεκινήσει να παραδίνεται στις φλόγες!

Ευτυχώς για καλή της τύχη η φιάλη υγραερίου δεν ήταν γεμάτη ώστε να προκληθεί έκρηξη αλλά είχε πολύ μικρή ποσότητα καυσίμου όπως επίσης και το ρεζερβουάρ βενζίνης με αποτέλεσμα η πυρκαγιά να εστιαστεί στο εμπρόσθιο μέρος του αμαξώματος όπου τα σωληνάκια παροχής καυσίμων είχαν αρκετές ποσότητες ώστε να μετατρέψουν το παλαιό Audi A6 σε παρανάλωμα του πυρός ενώ άμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που την κάλεσαν οι περαστικοί οδηγοί.

neratzoulis neo

Οι υψηλές θερμοκρασίες της ατμόσφαιρας σε συνδυασμό με την πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει αποτέλεσαν τις ιδανικές συνθήκες ώστε σχεδόν τα ¾ του αυτοκινήτου κυριολεκτικά να λιώσουν.

Επειδή λοιπόν τα συστήματα υγραεριοκίνησης μπορεί να μειώνουν στο ελάχιστο το κόστος χρήσης του οχήματός σας καλό θα είναι να επιλέγετε πιστοποιημένα συνεργεία που σας δίνουν και πολυετείς εγγυήσεις καλής λειτουργίας ώστε να μην διακινδυνεύσετε ποτέ την ζωή σας αλλά και της οικογένειάς σας καθώς το κακό μπορεί να γίνει σε ελάχιστα δευτερόλεπτα!

Αν είστε τυχεροί όπως η οδηγός του Audi A6 τότε το μόνο που θα σας μείνει είναι ένα αυτοκίνητο το οποίο έγινε παρανάλωμα του πυρός και βέβαια ο «τεχνικός» που σας τοποθέτησε την εξαιρετικά φθηνή συσκευή υγραεριοκίνησης σίγουρα θα αποποιηθεί κάθε ευθύνης…

Προσοχή λοιπόν! Καλύτερα να πληρώσετε κάτι παραπάνω και να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο παρά να διακινδυνεύετε καθημερινά τη ζωή σας αλλά και της οικογένειάς σας…

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button