Τρίτη, 18 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΗ Φινλανδία γίνεται η 1η χώρα που καταργεί τα μαθήματα στο σχολείο

Η Φινλανδία γίνεται η 1η χώρα που καταργεί τα μαθήματα στο σχολείο

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Ξεχάστε τον πίνακα με τις στήλες των μαθημάτων για κάθε ημέρα της εβδομάδας. Οι Φινλανδοί, έχοντας ήδη ένα από τα καλύτερα εκπαιδευτικά συστήματα στον κόσμο, δεν επαναπαύονται στις δάφνες τους και κάνουν πάλι τη διαφορά: καταργούν τα ξεχωριστά μαθήματα και προτείνουν την εκπαίδευση των παραδειγμάτων και των γεγονότων.

Για παράδειγμα ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος είναι ένα μάθημα που συνδυάζει γνώσεις Ιστορίας, Γεωγραφίας και Μαθηματικών. Αλλά αν κάποιος μαθητής ενδιαφέρεται για τη Γλώσσα σε συνδυασμό με τα Οικονομικά και την Επικοινωνία θα έχει τη δυνατότητα να διαλέξει το μάθημα «Δουλεύοντας σε μία καφετέρια».

mechanical adv 2021

Το σύστημα αυτό θα αφορά σε μαθητές Λυκείου και η γενική ιδέα είναι να αποκτούν σφαιρικές γνώσεις αλλά με έμφαση στους τομείς και τα πεδία που τους ενδιαφέρουν πραγματικά.

apostolakis adv 2

Η πρόταση φέρνει αλλαγές και στον τρόπο διδασκαλίας των εκπαιδευτικών αφού πλέον θα πρέπει να συν-εργάζονται με μικρές ομάδες, χωρίς θρανία και να έχουν γνώση περισσότερων του ενός αντικειμένων.

Το νέο σύστημα αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2020.

zygos gif 2020b
wind one adv
001
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble