ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
ΕΛΛΑΔΑ

Εξαγωγές ελαιολάδου: Προβλήματα, εμπόδια vs προκλήσεις και ευκαιρίες

BOX CAFE
BBQ Stories


DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Συμβουλευτική Επιτροπή Μάρκετινγκ & Εξαγωγών (ΣΕΜΕ) του ΣΕΒΙΤΕΛ, διοργανώνουν ΑΝΟΙΧΤΗ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ – WEBCAST, για τα Μέλη του Συνδέσμου αλλά και για όλες τις εξαγωγικές επιχειρήσεις τυποποίησης ελαιολάδου, την Πέμπτη 26/1/2023 & ώρα 16.00 με θέμα: «Εξαγωγές ελαιολάδου: Προβλήματα, εμπόδια vs προκλήσεις και ευκαιρίες».

Από τις τοποθετήσεις και απόψεις όλων των συμμετεχόντων εκπροσώπων των Μελών μας και των επιχειρήσεων του κλάδου, θα καταγραφούν τα προβλήματα και τα εμπόδια  που αντιμετωπίζουν στην διαδικασία εξαγωγών, οι παρεμβάσεις που απαιτούνται, οι προϋποθέσεις για την είσοδο σε δυναμικές διεθνείς αγορές κλπ.

“ΧΡΥΣΟΣ

Προκειμένου η συζήτηση να έχει και κάποιο πρακτικό αποτέλεσμα και να δημιουργηθούν τα αρχικά ερεθίσματα για ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων, θα προηγηθούν στοχευμένες παρεμβάσεις ορισμένων θεσμικών στελεχών και ανθρώπων από τον συμβουλευτικό, στρατηγικό εξαγωγικό χώρο.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη σε όσους δηλώσουν με e-mail το ενδιαφέρον τους και αυτόματα θα σταλεί το link στο zoom.us.

“IN_AND_OUT

Καλοδεχούμενη θα είναι και η παράθεση από όλους, χρήσιμων ιδεών, απόψεων, προτάσεων και λύσεων στο πλαίσιο των θεμάτων του τομέα ελαιολάδου και γενικότερα στην προώθηση των αγροδιατροφικών μας προϊόντων.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, info@sevitel.gr

Mechanical Solutions


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button