ΕΛΛΑΔΑ

Εβρος: Στρατιώτες και αστυνομικοί έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο

Ομάδα στρατιωτών και αστυνομικών που περιπολούν στις Καστανιές του Έβρου, έψαλαν τον Εθνικό ύμνο λίγα μόλις μέτρα από τον φράχτη που χωρίζει Ελλάδα και Τουρκία

Ανήμερα της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, ομάδα στρατιωτών και αστυνομικών που περιπολούν στις Καστανιές του Έβρου, έψαλαν τον Εθνικό ύμνο λίγα μόλις μέτρα από τον φράχτη που χωρίζει Ελλάδα και Τουρκία.

caffeine adv 2021

Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες των τελευταίων ημερών και την πίεση που ασκεί η Άγκυρα, με ομάδες μεταναστών που παραμένουν στην περιοχή του Παζάρκουλε πραγματοποιώντας ξαφνικές «επιθέσεις» προς την ελληνική πλευρά, στρατός και σώματα ασφαλείας, μαζί με την υποστήριξη τμημάτων της FRONTEX, επιτελούν το έργο τους στο ακέραιο, με υψηλό αίσθημα ευθύνης.

neratzoulis neo

Το πρωί, με μία λιτή τελετή, η φρουρά του Επιτηρητικού Φυλακίου 1 στις Καστανιές απέδωσε τιμές προς την ελληνική σημαία με ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

Την ίδια ώρα ζεύγος μαχητικών F – 16 της Πολεμικής Αεροπορίας πέταξε πάνω τις Καστανιές, σκορπώντας ενθουσιασμό στους κατοίκους και στις δυνάμεις στρατού και σωμάτων ασφαλείας που επιτηρούν στην περιοχή. Στη συνέχεια το ζεύγος κινήθηκε προς Αλεξανδρούπολη, Καβάλα, Λήμνο, Λέσβο και Χίο.

Σχετικά άρθρα

Back to top button