ΕΛΛΑΔΑ

Euroleaks: Οι ηχογραφήσεις των Eurogroup είναι εδώ!Το να μάθουμε όλοι τι ακριβώς συνέβαινε πίσω από τις κλειστές πόρτες της ΕΕ στην προηγούμενη μεγάλη κρίση, θα μας βοηθήσει να καταλάβουμε πως θα διαχειριστούν και αυτή που διανύουμε.

Αυτά τα ντοκουμέντα θα τα βρούμε σε αυτό το website, όπου αποκαλύπτεται πως το μυστικοπαθές και άτυπο Eurogroup συνεδρίαζε και αποφάσιζε για τις ζωές εκατομμυρίων Ευρωπαίων πολιτών.Χωρίς πρακτικά και χωρίς καμία ευθύνη απέναντι στους πολίτες.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Το 2015, η Ελλάδα προσπάθησε να επαναδιαπραγματευτεί τις οικονομικές συνθήκες που την είχαν φυλακίσει σε κατάσταση μόνιμης φτώχειας. Ο τρόπος με τον οποίο την αντιμετώπισε η ΕΕ πίσω από κλειστές πόρτες, μας δίνει σπουδαία μαθήματα ως προς το τι είναι η ΕΕ, ποιος την ελέγχει και πως μπορούμε οι πολίτες της να την πάρουμε επιτέλους στο δικό μας έλεγχο.

Τα #Euroleaks του DiEM25 έχουν αυτό το σκοπό: να χυθεί άπλετο φως που θα μας βοηθήσει να φέρουμε διαφάνεια στην Ευρώπη.

swell adv 2021

Για να έχουν επιτυχία όμως τα #Euroleaks, χρειάζονται τη δική σου βοήθεια. Οι μεγάλοι μιντιακοί όμιλοι θα προσπαθήσουν να τα θάψουν. Εσύ, εμείς όλοι, πρέπει και μπορούμε να τα διαδώσουμε: σε φίλους, γνωστούς, μέσα από τα social media, προωθώντας αυτό το email, κάνοντας γνωστά το hashtag #Euroleaks και τη διεύθυνση

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Από το γραφείο Τύπου


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button