ΕΛΛΑΔΑ

Ετσι θα λειτουργούν τα «έξυπνα» φανάρια

Μόλις περάσεις με κόκκινο, είσαι καταδικασμένος. Ενεργοποιείται η κάμερα και σε πιάνει με τη γίδα στην πλάτη. Από εκεί και πέρα, περιμένεις με ανοιχτό το πορτοφόλι να σου έρθει στο σπίτι η κλήση.

Το ξεκίνημα για τα έξυπνα φανάρια στην Αθήνα θα γίνει σε πρώτη φάση με την πιλοτική τοποθέτηση σηματοδότη, που θα διαθέτει ένα σύστημα με κάμερα, το οποίο θα ενεργοποιείται αυτομάτως μόλις παραβιάζεται το ερυθρό χρώμα στον σηματοδότη και θα καταγράφει τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου του παραβάτη. Φυσικά, μη περιμένετε να μάθατε πού θα εγκατασταθεί αυτός ο πρώτος πιλοτικός σηματοδότης. Όλα αυτά έγιναν γνωστά στα εγκαίνια του ανανεωμένου θαλάμου επιχειρήσεων παρακολούθησης και ελέγχου κυκλοφορίας, που ανακαινίστηκε με έξοδα της Περιφέρειας Αττικής.

caffeine adv2020b

Ο θάλαμος εδρεύει στο ισόγειο της ΓΑΔΑ και στα εγκαίνια παραβρέθηκαν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης, ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Γιάννης Κεφαλογιάννης και ο αρχηγός της ΕΛΑΣ αντιστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης.

neratzoulis neo

CNA Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button