ΕΛΛΑΔΑ

Αίτηση για νέα άδεια εξόδου από τη φυλακή ο Κουφοντίνας

Τελευταία ενημέρωση:

Δύο μήνες μετά την πολύκροτη άδεια που πήρε ο Δημήτρης Κουφοντίνας, κατέθεσε και κατέθεσε νέο αίτημα για 48ωρη άδεια εξόδου.

Η εξέλιξη αυτή ήταν αναμενόμενη μετά τη χορήγηση της πρώτης άδειας που του δόθηκε καθώς όπως προβλέπει ο νόμος εφόσον έχει παρέλθει διάστημα δύο μηνών μπορεί να αιτηθεί κι άλλη, ολιγοήμερη.

Το αίτημά του θα κριθεί από το Συμβούλιο των φυλακών, ενώπιον του οποίου δεν αποκλείεται να κληθεί ξανά σε ακρόαση ο Δημήτρης Κουφοντίνας, όπως τον περασμένο Νοέμβριο, που έλαβε την πρώτη του άδεια.

Κατά το πρώτο αίτημα, ο καταδικασμένος σε 11 φορές ισόβια «Λουκάς» της 17Ν, είχε επικαλεστεί την επιθυμία του να επανασυνδεθεί με την οικογένεια του και να ξαναστήσει τη μελισσουργική μονάδα του και πέτυχε να ακούσει, για πρώτη φορά, θετική απάντηση, μετά από αλλεπάλληλες απορρίψεις αντίστοιχων αιτημάτων.

Με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα, το Συμβούλιο του επέτρεψε να βγει στις 9 Νοεμβρίου και για 48 ώρες από τη φυλακή, με περιοριστικούς όρους, και να εμφανίζεται δύο φορές την ημέρα, στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής όπου διέμενε.

Και τώρα, τη δεύτερη αυτή φορά, το αίτημά του θα κριθεί με την ίδια διαδικασία που κρίθηκε το προηγούμενο.

CNA Stream

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close