ΕΛΛΑΔΑ

Επέστρεψε το ρώσικο Beriev στην «μάχη» με τις φωτιές

Το νέο υπέρ-όπλο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενάντια στις πυρκαγιές είναι τόσο εντυπωσιακό όσο και αποτελεσματικό.

Σε χρόνο ρεκόρ επισκευάστηκε στην αεροπορική βάση της Ελευσίνας το Beriev Be-200, μετά από βλάβη που παρουσίασε στον έναν κινητήρα του κατά τη διάρκεια επιχείρησης στην Εύβοια και μετά τον… μαραθώνιο που έκανε στην Βαρυμπόμπη.

Σύμφωνα με πηγές της Πολεμικής Αεροπορίας, η βλάβη στον κινητήρα ήταν αρκετά σοβαρή. Ομως το ότι είχε προβλεφθεί από τη σύμβαση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της ρωσικής PAO Ilyushin να υπάρχει επάρκεια ανταλλακτικών κατά την παραμονή του στην Ελλάδα,  μείωσε κατά πολύ τις ώρες επισκευής του αεροπλάνου – κατασβεστικού.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Παράλληλα στην Ελλάδα βρίσκονται και εξιδεικευμένοι τεχνικοί της εταιρείας. Αυτοί συνεργάζονται με τους Έλληνες τεχνικού της Πολεμικής Αεροπορίας, οι οποίοι θεωρούνται από τους πιο καταρτισμένους και αποτελεσματικούς στον κόσμο.

Πόσο κοστίζει;

swell adv 2021

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες η ενοικίαση του αεροσκάφους Beriev κόστισε στην Ελλάδα λίγο κάτω από 3,8 εκατομμύρια ευρώ για τέσσερις μήνες. Η αγορά του, αυτή τη στιγμή εκτιμάται ότι ξεπερνάει τα 65.000.000 ευρώ.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Σχετικά άρθρα

Back to top button