Πέμπτη, 22 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑ«Εμπάργκο» στον ΣΚΑΪ ξεκινάει το ΚΚΕ

«Εμπάργκο» στον ΣΚΑΪ ξεκινάει το ΚΚΕ

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

«Μετά τα επαναλαμβανόμενα κρούσματα λογοκρισίας σε καλεσμένους του ΚΚΕ στις εκπομπές του πρωινού άτυπου κυβερνητικού εκπροσώπου Δ. Οικονόμου του ΣΚΑΪ, είναι προφανές ότι το ΚΚΕ δεν πρόκειται στο εξής να νομιμοποιήσει με την -ούτως ή άλλως σπάνια- παρουσία του αυτές τις πρακτικές» αναφέρει το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ σε ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter.

Το επεισόδιο μεταξύ της Λιάνας Κανέλλη και του Δημήτρη Οικονόμου  

mechanical adv 2021

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στη σημερινή εκπομπή του Δημήτρη Οικονόμου, η βουλευτής του ΚΚΕ, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε βίντεο που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου κατά τη διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων στη Νέα Σμύρνη και σύμφωνα με την ίδια, δείχνουν αυθαίρετες συμπεριφορές εκ μέρους των αστυνομικών και εικόνες οι οποίες δεν έπαιξαν ποτέ στον αέρα τον καναλιών.

apostolakis adv 2

Η κ. Κανέλλη ανέφερε μία εκ των λέξεων που ακούγεται σε ένα από τα βίντεο (πάμε να τους γα…..με), με τον δημοσιογράφο να απαιτεί να πάρει η βουλευτής πίσω αυτό που είπε.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble