Κυριακή, 16 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΕλλείψεις αίματος στη χώρα – Ποια είναι η κατάσταση στην Κρήτη

Ελλείψεις αίματος στη χώρα – Ποια είναι η κατάσταση στην Κρήτη

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Οι τραγικές ελλείψεις αίματος οδηγούν μεταγγιζόμενους ασθενείς στην αγορά του πολύτιμου για την ίδια τους τη ζωή δώρο!

Σύμφωνα με την Ελληνική Ομοσπονδία Θαλασσαιμίας, πάσχοντες από μεσογειακή αναιμία κυρίως σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αναγκάζονται να πληρώνουν προκειμένου να πείσουν ανθρώπους να αιμοδοτήσουν….

mechanical adv 2021

Την ίδια ώρα στη Kρήτη οι εθελοντικές αιμοδοσίες συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς σε μια προσπάθεια κανείς ασθενής – χρόνιος ή έκτακτος – να μη μείνει χωρίς αίμα.

apostolakis adv 2

Ο φόβος της πιθανής νόσησης κρατά μακριά τους αιμοδότες των περιοχών που το ιικό φορτίο είναι υψηλό με αποτέλεσμα τακτικοί και έκτακτοι μεταγγιζόμενοι να έρχονται αντιμέτωποι με κίνδυνο για την υγεία τους.

Στη Κρήτη η κατάσταση φαίνεται πως είναι καλύτερη. Τα λίγα κρούσματα που καταγράφονται στο νησί, οι σταθμοί αιμοδοσίας που έχουν δημιουργηθεί μακριά από τα νοσοκομεία αλλά και η άοκνη προσπάθεια των εθελοντικών ομάδων έχουν κρατήσει τα αποθέματα.

Στο μεταξύ οι εθελοντικές αιμοδοσίες του Αιματοκρήτη είναι μια καλή ευκαιρία για να ενημερωθεί κανείς όχι μόνο για τη δωρεά οργάνων και μυελού των οστών αλλά και Ενημέρωση και παράδοση ασκού για δωρεά ομφάλιου αίματος (για έγκυες γυναίκες) σε συνεργασία πάντα με την Δημόσια Τράπεζα Ομφαλικών Βλαστοκυττάρων Κρήτης.

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble