Ελλάδα

Σαρωτικοί έλεγχοι στην εστίαση για ανεμβολίαστους

Ειδικό πρόγραμμα ελέγχων ξεκινά σε καταστήματα εστίασης, καθώς τίθεται σε ισχύ η άρση των απαγορεύσεων για τους εμβολιασμένους.

Μεικτά κλιμάκια της αστυνομίας, της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας και άλλων αρμόδιων υπηρεσιών θα επικεντρώνονται στους ελέγχους πιστοποιητικών εμβολιασμού ή νόσησης αλλά και ταυτοπροσωπίας σε όσους βρίσκονται σε κλειστούς χώρους επιχειρήσεων στην εστίαση και διασκέδαση.

Οι έλεγχοι θα ξεκινήσουν από τα αστικά κέντρα, αλλά θα επεκταθούν σε όλη τη χώρα. Για τον σκοπό αυτό, θα διατεθούν χιλιάδες αστυνομικοί οι οποίοι, μαζί με τις συναρμόδιες υπηρεσίες, θα κάνουν κάνουν περιπολίες και ελέγχους.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Υπενθυμίζεται ότι αίρονται τα περιοριστικά μέτρα για τις περιοχές που είναι στο «κόκκινο», δηλαδή της απαγόρευσης κυκλοφορίας τις μεταμεσονύχτιες ώρες και της μουσικής σε χώρους εστίασης και διασκέδασης.

Επίσης, στους αμιγείς κλειστούς χώρους εστίασης και διασκέδασης οι εμβολιασμένοι και οι νοσήσαντες θα έχουν πλήρη ελευθερία. Στους μεικτούς χώρους θα συνεχίσουν να ισχύουν τα μέτρα που εφαρμόζονταν έως τώρα.


kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos










Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button