ΕΛΛΑΔΑ

Η εκδήλωση της «Ελλήνων Συνέλευσις» για την ενημέρωση των πολιτών, στον Αγιο Νικόλαο

Η ενημέρωση στο Εμπορικό Επιμελητήριο Αγ. Νικολάου που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017, είχε τα προσδοκώμενα αποτελέσματα. Υπήρξε μια ολοκληρωμένη προσέγγιση των.θεμάτων που έχουν.σχέση με το ιδεολογικό κομμάτι του πολιτικού φορέα Ελλήνων ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

Η εκδήλωση της «Ελλήνων Συνέλευσις» για την ενημέρωση των πολιτών, στον Αγιο Νικόλαο 1

Αναλύθηκαν τα οικονομικά εργαλεία που ο Αρτέμης Σωρρας σαν μηχανισμός έχει διαθέσει στην.Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία με τα αδιαμφισβήτητα αποδεικτικά στοιχεία. Επίσης έγινε αναφορά στις προγραμματικές δηλώσεις του φορέα και στις κινήσεις της επόμενης ημέρας της Ελλήνων πολιτείας.

Ο ίδιος ο Αρτέμης Σώρρας έκανε παρέμβαση με χαιρετισμό που απηύθυνε στους παρευρισκόμενους μέσω Skype. Ακολούθησαν ερωτήσεις για διευκρινήσεις και πάνω σε απορίες που έχουν δημιουργήσει τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ στις οποίες δόθηκαν οι τεκμηριωμένες απαντήσεις από τους ομιλητές.

Η εκδήλωση της «Ελλήνων Συνέλευσις» για την ενημέρωση των πολιτών, στον Αγιο Νικόλαο 2

Αισθητή απουσία υπήρξε από εκείνους που διατυπώνουν κρίσεις, γνώμες, κατηγορώ που έχουν διαμορφώσει από την τεράστια μερίδα του στρατευμένου υπέρ των συμφερόντων του συστήματος και των Επικυρίαρχων Τύπου και καναλιών.

Ήταν η ευκαιρία να μάθουν από την πηγή την Αλήθεια. Όμως πιστά χωμένοι μέσα στην κινούμενη άμμο της πίστης (συναισθηματική αντιμετώπιση πραγμάτων που λείπουν αποδείξεις, παρατήρηση και γνώμες τρίτων) , Είναι δύσκολο μέχρι ακατόρθωτο να θεραπεύσουν τα βαθιά ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ που έχουν υποστεί από τα κόμματα και τα δόγματα για 100ετιες ολόκληρες.

Η άνοιξη της γνώσης όμως είναι τόσο λαμπερή που ένας ένας ο Έλληνας μαθαίνει την αλήθεια, ενεργοποιείται το Ελληνικό στοιχείο μέσα του, γίνεται πολεμιστής και πυρήνας αντίστασης και Ελληνικότητας για την Ελλήνων Πολιτεία που έχουμε θεμελιώσει. Δεν υπάρχει πλέον τίποτα που θα μπορέσει να σταματήσει την κάθοδο των Ελλήνων απέναντι στα Χαζαρομογγολικά σκοτεινά ανθρωποειδή που καταδυναστεύουν τον πλανήτη γη.

Προσκαλώ κάθε ελεύθερη ψυχή, κάθε ελευθέρα σκεπτόμενο άνθρωπο που διαπιστώνει ότι τα κόμματα και τα δόγματα τον έχουν αλυσοδεμένο , να σπάσει τα δεσμά της εξάρτησης και να έλθει στην.Ελλήνων Πολιτεία να καταθέσει την γνώμη του και γιατί όχι να συμμετέχει πολιτικά στην διοίκηση μιας νέας πολιτείας με πραγματικές αξίες, αρχές και ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ νόμους (στο σύνολο 33 ) καταργώντας τα πρωτόκολλα της Σιών που έχουν για εκατονταετίες σκοτώσει τον.νου του ανθρώπου κάνοντας τον μια παραγωγική μονάδα διαπραγμάτευσης στα χρηματιστήρια τους. Η ώρα του Έλληνα είναι γεγονός.

Το σιωνιστικό θηρίο σφαδάζει κάτω στο έδαφος και χρησιμοποιεί όλα τα μέσα για την διατήρηση του στα σκοτεινά μονοπάτια που έχει φτιάξει για να δυναστεύει Τον άνθρωπο. Έλληνα έχεις την δύναμή, έχεις την νόηση, έχεις την καταγεγραμμένη και αποδεδειγμένη σφραγίδα της νομοτέλειας.

Έλα να κάνεις

Την αποδοχή του κληρονομικού σου πλούτου σε ένα από τα γραφεία της Ελλήνων ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ και άσκησε κάθετη κυριαρχία σαν κυρίαρχος, αυτόχθονας, ιθαγενής που είσαι , επί όλων των δικών σου και μόνο.

Από το Γραφείο Τύπου της Ε.ΣΥ.Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close