ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά | Στον Έβρο συνελήφθη Γεωργιανός με πλαστό διαβατήριο

Ο Γεωργιανός συνελήφθη στα σύνορα του Έβρου, όταν Αστυνομικοί τον σταμάτησαν και ανακάλυψαν ότι είχε στην κατοχή του πλαστό διαβατήριο.

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ για έναν 30χρονο Γεωργιανό που προσπάθησε να διαφύγει για Βουλγαρία μέσω του Έβρου (με το αυτοκίνητό του), λίγες ημέρες μετά το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Τον συνέλαβαν στον Έβρο για πλαστό διαβατήριο και διαπίστωσαν ότι συμμετείχε σε ληστεία στο Πικέρμι στις 7 Μαρτίου, με τους δράστες να έχουν δέσει τότε τα ηλικιωμένα θύματά τους και την οικιακή βοηθό – Πού εστιάζουν  οι έρευνες

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Στα σύνορα του Έβρου συνελήφθη ένας Γεωργιανός, στην προσπάθεια του να διαφύγει από τη χώρα με το αυτοκίνητό του.

Εκεί, οι Αστυνομικοί τον σταμάτησαν για εξακρίβωση στοιχείων, όπου και βρήκαν ότι ο αλλοδαπός είχε στην κατοχή του πλαστό διαβατήριο.

Στη συνέχεια τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο τμήμα.

kingeight 2021a neratzoulis neo bakaliko lagos

Έπειτα από ανάλυση DNA, διαπιστώθηκε ότι ο Γεωργιανός συμμετείχε σε ληστεία στις 7 Μαρτίου, σε κατοικία στο Πικέρμι όπου οι δράστες έδεσαν και χτύπησαν ηλικιωμένο ζευγάρι αλλά και την οικιακή βοηθό τους και στη συνέχεια «άρπαξαν» χρήματα και κοσμήματα.

Η ΕΛ.ΑΣ ερευνά αν υπάρχουν ομοιότητες με τη δολοφονία της Κάρολαιν στα Γλυκά Νερά και αν ο συλληφθείς έχει σχέση με το έγκλημα που συγκλόνισε το Πανελλήνιο.

Σχετικά άρθρα

Back to top button