Παρασκευή, 23 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΕφτασαν στην Ελλάδα τα πρώτα ψυγεία συντήρησης εμβολίων

Εφτασαν στην Ελλάδα τα πρώτα ψυγεία συντήρησης εμβολίων

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Τα πρώτα ψυγεία, που θα συντηρούν τα εμβόλια κατά του κορονοϊού, βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα, ενώ αναμένονται περισσότερα την επόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του OPEN, στη χώρα μας έφτασαν οι 7 πρώτοι ψυκτικοί θάλαμοι για τα εμβόλια της Pfizer που αναμένονται μέσα στον Δεκέμβρη.

mechanical adv 2021

Τα ψυγεία αυτά θα μπρούν να συντηρούν το εμβόλιο για τον κορονοϊό στους -80 βαθμούς Κελσίου. Είναι βαθέος ψύξεως και προέρχονται από τα κεντρικά γραφεία της Pfizer στο Μίσιγκαν, ενώ έχουν χωρητικότητα μέχρι και για 100.000 εμβόλια.

apostolakis adv 2

Την προσεχή εβδομάδα, αναμένονται άλλα επτά τέτοια ψυγεία. Η Ελλάδα και η Γερμανία ανήκουν στις πρώτες χώρες που τα έχουν προμηθευτεί.

Από τα επτά ψυγεία, τα τέσσερα έχουν έρθει με φορτηγά. Κάποια θα παραμείνουν σε κεντρικές αποθήκες και τα υπόλοιπα σε 5-6 κεντρικά σημεία.

Μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου, αναμένονται στη χώρα μας οι πρώτες δόσεις του εμβολίου της Pfizer.

Την ίδια μέρα, είναι πιθανό να γίνουν και οι πρώτοι εμβολιασμοί σε υγειονομικούς και κλειστές δομές.

Τη δεύτερη ή τρίτη εβδομάδα του Δεκέμβρη θα γίνουν ασκήσεις προσομοίωσης σε εμβολιαστικά κέντρα.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble