ΕΛΛΑΔΑ

Εφτασαν στην Ελλάδα τα πρώτα ψυγεία συντήρησης εμβολίωνΤα πρώτα ψυγεία, που θα συντηρούν τα εμβόλια κατά του κορονοϊού, βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα, ενώ αναμένονται περισσότερα την επόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του OPEN, στη χώρα μας έφτασαν οι 7 πρώτοι ψυκτικοί θάλαμοι για τα εμβόλια της Pfizer που αναμένονται μέσα στον Δεκέμβρη.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Τα ψυγεία αυτά θα μπρούν να συντηρούν το εμβόλιο για τον κορονοϊό στους -80 βαθμούς Κελσίου. Είναι βαθέος ψύξεως και προέρχονται από τα κεντρικά γραφεία της Pfizer στο Μίσιγκαν, ενώ έχουν χωρητικότητα μέχρι και για 100.000 εμβόλια.

Την προσεχή εβδομάδα, αναμένονται άλλα επτά τέτοια ψυγεία. Η Ελλάδα και η Γερμανία ανήκουν στις πρώτες χώρες που τα έχουν προμηθευτεί.

swell adv 2021

Από τα επτά ψυγεία, τα τέσσερα έχουν έρθει με φορτηγά. Κάποια θα παραμείνουν σε κεντρικές αποθήκες και τα υπόλοιπα σε 5-6 κεντρικά σημεία.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου, αναμένονται στη χώρα μας οι πρώτες δόσεις του εμβολίου της Pfizer.

Την ίδια μέρα, είναι πιθανό να γίνουν και οι πρώτοι εμβολιασμοί σε υγειονομικούς και κλειστές δομές.

Τη δεύτερη ή τρίτη εβδομάδα του Δεκέμβρη θα γίνουν ασκήσεις προσομοίωσης σε εμβολιαστικά κέντρα.


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button