ΕΛΛΑΔΑ

Δωρεά 10 σκαφών στην Ακτοφυλακή από την Ενωση Ελλήνων Εφοπλιστών

Η πανδημία και η διάθεση της Τουρκίας να χρησιμοποίησει τους πρόσφυγες και μετανάστες ως μοχλό πίεσης προς την Ευρωπαϊκή Ένωση, αποτελούν ένα εκρηκτικό για την Ελλάδα μείγμα, παρ’ ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει αποτρέψει με τους χειρισμούς της -και στις δύο κρίσεις- τα χειρότερα.

Ωστόσο, η φύλαξη των συνόρων απαιτεί μέσα και ανθρώπινο δυναμικό. Κυρίως όμως μέσα, προκειμένου να διεξάγεται σε όλο το μήκος των θαλάσιων ορίων και να αποφέρει ουσιαστικά αποτελέσματα.

caffeine adv2020b

Αρωγός στην προσπάθεια αυτή, μπαίνει η Ένωση Εφοπλιστών Ελλάδας, τα μέλη της οποίας θα δωρήσουν στην ελληνική ακτοφυλακή συνολικά 10 σκάφη της Rafnar Maritime.

Τα σκάφη που θα παραλειφθούν από την ελληνική ακτοφυλακή κατασκευάστηκαν στην Ελλάδα και σχεδιάστηκαν στην Ισλανδία.

neratzoulis neo

Πρόκειται για ταχύπλοα Rafnar 1100 Cabin Bulletproof με δύο εξωλέμβιες μηχανές, 450 ίππων η κάθε μία, ενώ φέρουν πολυβόλο των 12,7mm.

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button