ΕΛΛΑΔΑ

Διάγγελμα Μητσοτάκη: Αναβολή στις ανακοινώσεις του πρωθυπουργούΔεν θα γίνει τελικά το διάγγελμα Μητσοτάκη στους πολίτες. Αναβολή παίρνουν οι ανακοινώσεις για άνοιγμα των σχολείων, λιανεμπορίου και άρση των περιορισμών ενόψει των Χριστουγέννων.

Αναβάλλεται το διάγγελμα Μητσοτάκη μετά και τη χθεσινή ανακοίνωση του Στέλιου Πέτσα για παράταση του lockdown στις 14 Δεκεμβρίου.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Ο πρωθυπουργός αναμενόταν να κάνει ανακοινώσεις για το τι θα ανοίξει στις 14 Δεκεμβρίου, ωστόσο, μέχρι στιγμής όλα δείχνουν πως οι περιορισμοί και τα μέτρα ήρθαν για να μείνουν.

Τα σχολεία αναμένεται να ανοίξουν πια από το 2021, καθώς η αρμόδια Επιτροπή εκτιμά πως δεν υπάρχει λόγος να επιστρέψουν οι μαθητές στα θρανία πριν το τέλος του έτους, για λίγες μέρες, και να δημιουργηθεί συγχρωτισμός.

swell adv 2021

Η εστίαση δέχεται το μεγαλύτερο πλήγμα, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να έχει ήδη δηλώσει επίσημα ότι τα μπαρ θα παραμείνουν κλειστά μέχρι το εμβόλιο. Το ίδιο ισχύει και για τα κέντρα διασκέδασης, ενώ για τα εστιατόρια οι σκέψεις να ανοίξουν ενόψει των εορτών φαίνεται να ανήκουν στο παρελθόν.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Ουδείς λόγος φυσικά και για άρση του lockdown και των SMS μετακίνησης με τη λήξη της καραντίνας να αργεί ακόμα.

Επομένως, δεν αναμένεται μέχρι το τέλος του έτους να να επιτραπεί η μετακίνηση εκτός νομού, τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς θα γίνουν σπίτι με την οικογένεια, ενώ στις 7 Δεκεμβρίου ανακοινώθηκε ότι θα ανοίξουν μόνο τα εποχιακά καταστήματα για την αγορά χριστουγεννιάτικων ειδών. Πιθανόν να ανακοινωθεί και άνοιγμα των κομμωτηρίων τις επόμενες μέρες, αλλά προς το παρόν δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση.


Σχετικά άρθρα

Back to top button