Πέμπτη, 15 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΔιάγγελμα Μητσοτάκη: Αναβολή στις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού

Διάγγελμα Μητσοτάκη: Αναβολή στις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Δεν θα γίνει τελικά το διάγγελμα Μητσοτάκη στους πολίτες. Αναβολή παίρνουν οι ανακοινώσεις για άνοιγμα των σχολείων, λιανεμπορίου και άρση των περιορισμών ενόψει των Χριστουγέννων.

Αναβάλλεται το διάγγελμα Μητσοτάκη μετά και τη χθεσινή ανακοίνωση του Στέλιου Πέτσα για παράταση του lockdown στις 14 Δεκεμβρίου.

mechanical adv 2021

Ο πρωθυπουργός αναμενόταν να κάνει ανακοινώσεις για το τι θα ανοίξει στις 14 Δεκεμβρίου, ωστόσο, μέχρι στιγμής όλα δείχνουν πως οι περιορισμοί και τα μέτρα ήρθαν για να μείνουν.

apostolakis adv 2

Τα σχολεία αναμένεται να ανοίξουν πια από το 2021, καθώς η αρμόδια Επιτροπή εκτιμά πως δεν υπάρχει λόγος να επιστρέψουν οι μαθητές στα θρανία πριν το τέλος του έτους, για λίγες μέρες, και να δημιουργηθεί συγχρωτισμός.

Η εστίαση δέχεται το μεγαλύτερο πλήγμα, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να έχει ήδη δηλώσει επίσημα ότι τα μπαρ θα παραμείνουν κλειστά μέχρι το εμβόλιο. Το ίδιο ισχύει και για τα κέντρα διασκέδασης, ενώ για τα εστιατόρια οι σκέψεις να ανοίξουν ενόψει των εορτών φαίνεται να ανήκουν στο παρελθόν.

Ουδείς λόγος φυσικά και για άρση του lockdown και των SMS μετακίνησης με τη λήξη της καραντίνας να αργεί ακόμα.

Επομένως, δεν αναμένεται μέχρι το τέλος του έτους να να επιτραπεί η μετακίνηση εκτός νομού, τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς θα γίνουν σπίτι με την οικογένεια, ενώ στις 7 Δεκεμβρίου ανακοινώθηκε ότι θα ανοίξουν μόνο τα εποχιακά καταστήματα για την αγορά χριστουγεννιάτικων ειδών. Πιθανόν να ανακοινωθεί και άνοιγμα των κομμωτηρίων τις επόμενες μέρες, αλλά προς το παρόν δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση.

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble