ΕΛΛΑΔΑ

Click in shop: Πώς θα ψωνίζουμε από 18 Ιανουαρίου

Οδηγός για τις αγορές προς τους καταναλωτές σε ενδεχόμενο άνοιγμα του λιανεμπορίου – Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το click in shop και το click away

Αύριο Παρασκευή, αναμένονται οι ανακοινώσεις που αφορούν τη χαλάρωση ή μη των περιοριστικών μέτρων στη χώρα, πάντα με γνώμονα τα επιδημιολογικά στοιχεία.

caffeine adv2020b

Εάν λοιπόν τα επιδημιολογικά δεδομένα επιτρέψουν το άνοιγμα το λιανεμπορίου, τότε από τη Δευτέρα 18 Ιανουρίου 2021 τα καταστήματα ένδυσης, υπόδησης και κοσμημάτων θα υποδεχτούν ξανά τους πελάτες τους με click in shop.

Με ορόσημο τη Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου προτείνεται αφενός η λειτουργία με την μέθοδο του click in shop (παραλαβή εντός) καταστημάτων ένδυσης, υπόδησης, αργυροχρυσοχοΐας, όπου ο πελάτης θα προσέρχεται στο κατάστημα κατόπιν ραντεβού, για το οποίο θα ενημερώνεται τηλεφωνικά ή με γραπτό μήνυμα ως προς την ημέρα και την ώρα προσέλευσης. Επιπλέον, η λίστα των ημερήσιων ραντεβού θα είναι αναρτημένη στην είσοδο του καταστήματος.

neratzoulis neo

Κανονικά, δηλαδή με την τήρηση των υφιστάμενων περιοριστικών μέτρων και κατόπιν ραντεβού, θα λειτουργήσουν την ερχόμενη Δευτέρα: κομμωτήρια, κέντρα περιποίησης νυχιών, ενώ με την γνωστή πλέον μέθοδο του click away (παραλαβή εκτός) θα λειτουργήσουν όλα τα υπόλοιπα εμπορικά καταστήματα, όπως συνέβαινε μέχρι και τις 2 Ιανουαρίου, με εξαίρεση τα καταστήματα ένδυσης, υπόδησης και τα κοσμηματοπωλεία.

Πιο συγκεκριμένα, με το click away γίνεται ηλεκτρονική παραγγελία του προϊόντος, ο καταναλωτής προπληρώνει το προϊόν και με το αποδεικτικό παραγγελίας – πληρωμής ο πελάτης παραλαμβάνει το προϊόν έξω από το κατάστημα. Έρευνα αγοράς γίνεται μόνο ηλεκτρονικά και όχι στο κατάστημα όπως ισχύει με τις παραπάνω δύο μεθόδους.

Σχετικά άρθρα

Back to top button